Hlavní obsah

Červenec a vaše sluneční znamení: Taroty prozradí, jak na tom budete!

Foto: thinkstock

Jste zvědavi, co vás v červenci čeká? My už to víme, přečtěte si svou předpověď!Foto: thinkstock

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Léto a odhalená těla patří k sobě! Proto pro vás máme tipy z lunárního kalendáře, jak být krásnější bez zbytečné námahy, a pro každého i vlivy července – které vám přejí a které ne.

Článek

Nejprve obecné tipy! Do 11. 7. měsíc přibývá, koho trápí zarostlé nehty, postarejte se o ně. Ty se nemají stříhat, při ubývajícím měsíci hrozí, že budou dál dorůstat špatně. Pro praktický sestřih vlasů je také správná chvíle, vlasy vám dorostou rychleji než ve druhé půlce měsíce. 12. 7. je úplněk v Kozorohu. Přeje k poznání toho, co je pro vás skutečně důležité. Přemýšlejte a uspořádejte si myšlenky a cíle hlavně pracovního charakteru, přijdete na to, co je pro vás důležité a kam chcete skutečně směřovat.

Jinak tento úplněk přeje všemu, co souvisí s pokožkou, vlasy, nehty, kostmi, využijte toho. 13.–26. července měsíc ubývá. Odstraňujte si nežádoucí chloupky, čistěte pleť, upravujte nedostatky jako akné, nevznikají jizvičky. Provádějte peeling a snažte se tohle pravidlo dodržovat. Když peeling, tak při ubývajícím měsíci, nechtěná vrstva kůže, kterou odstraňujete, jen tak rychle nevznikne. Kadeřník je tu pro ty, kdo chtějí hustší vlasy.

Beran (21. 3.–20. 4.) Královna mečů – 5 pentaklů – 7 holí

Někteří zbrklejší Berani si zkomplikovali život v práci nebo ve vztahu. Nevadí. Je ve vás spousta síly, překážky překonáte, ba co víc, můžete získat. Zvažujte, jaké city chcete dávat najevo, volte ty, které posilují vaši důstojnost. Postupujte objektivně, trpělivě, s rozvahou a odhodlaně konejte. Úspěch, postup výš a vpřed je jistý, někteří budou muset sáhnout do rezerv sil, ale, ač unaveni, budete vítězové, tak vydržte.

Býk (21. 4.–21. 5.) Král pohárů – Milenci – 2 mečů

Chtělo by se napsat, milujte se a množte se, v práci moc nebuďte nebo alespoň nic vážného nerozhodujte, a vystihlo by to vše. Měsíc přeje lásce, štěstí, výborným lidem kolem, které potkáte, zážitkům, jež vás v nejlepším smyslu obohatí. Nehrozí vám nic, všechno hravě zvládnete, jen při takovém množství citů a lásky to někdy tolik nemyslí, tak se hlavně věnujte svému štěstí, čeká vás nádherný měsíc.

Foto: thinkstock

Býk bude mít štěstí na láskuFoto: thinkstock

Blíženec (22. 5.–21. 6.) 2 holí – 9 mečů – 7 pentaklů

Mnozí z vás zvažují další postup. Podnikli jste kroky k uskutečňování svých nápadů, mnohdy odvážných, či neobvyklých, někteří položili jisté základy. Přepadnou vás obavy, nejistoty, strach. Jde však pouze o obdobu nočních můr, nemají s realitou nic společného. Pokračujte v započatém, nechte se vést pocity, správný krok je ten, u kterého pociťujete vnitřní klid. Trpělivě postupujte, čeká vás pomalý, ale trvalý růst.

Rak (22. 6.–22. 7.) Princezna mečů – Princ mečů – Poustevník

Období klidu se budou střídat s nečekanými vzrušujícími situacemi a událostmi, které budou vyžadovat plné nasazení. Vše zvládnete, kontrolujte rychlost, spěch, akci. Zmatek není žádoucí, v takovém případě vyhledejte kout, kde budete sami, a uklidněte se. Jde o to, abyste vyjádřili svoje myšlenky tak, aby je druzí pochopili. Zmizí tak všechny nevyjasněné postoje č spory jak současné, tak z minulosti.

Lev (23. 7.–22. 8.) 4 mečů – Princ pentaklů – 4 pentaklů

Nastal čas na odpočinek, udělejte to. Karta mečů říká, že se rány, citové, zdravotní, po stresu, začínají hojit a vy se nutně potřebujete stáhnout do ústraní a zotavit se. Jste-li smutní, musíte to prožít, ne přejít, jen tak se tělo a duše zotaví a znovu nabere sílu. Možná se bojíte o peníze, ale strach a přemítání nejsou dobrými rádci, spíše si zajděte mezi staré známé. V práci máte malé začátky, „výhonky“, které pílí a vytrvalostí dovedete k úrodě.

Foto: thinkstock

Lvovi teplo zahojí rány na dušiFoto: thinkstock

Panna (23. 8.–22. 9.) Luna – Král holí – 2 pentaklů

Některé Panny procházejí dobou zmatků, nejistot, nejasného vnímání. Vyhýbejte se lidem a situacím, které vám nedělají dobře, nespěchejte, nenuťte se do žádných rozhodnutí, nechte se vést pocity, tento postup bude nakonec velmi tvůrčí. Zapomenete na všechny nezdary, charizma bude zpět a s ním nakažlivá energie. Nedělejte moc věcí najednou, vybírejte kudy dál instinktem, snažte se dbát o rovnováhu příjmů a výdajů, čeká vás úspěch.

Váhy (23. 9.–23. 10.) Princezna pentaklů – Spravedlnost – 9 pohárů

Spravedlnost vám říká, že musíte postupovat logicky a nestranně ve všech oblastech, ať už osobních nebo obchodních, získáte tím hlavně finančně. Čtěte dobře smlouvy, kde bude zapotřebí rada, informace, udělejte si čas a vše vyslechněte. Čas proto, že nastává klid v zaměstnání, ale v dobrém smyslu neklid v emocích. Na poli citovém vás čeká spousta nádherných zážitků, hluboké radosti a potěšení.

Štír (24. 10.–22. 11.) Slunce – Viselec – 9 holí

Červenec se ponese v radostném duchu, veselí, kdo si může vybrat, tak jde o ideální měsíc na dovolenou, využijte to. Poznáte spoustu nových, zajímavých lidí, nezadaní lásku, načerpáte spoustu síly. V zaměstnání vám nic neuteče, i když budete mít dost sil, karty vám radí dělat spíše drobné věci, závažnější dejte na čas „k ledu“, vaše rozhodnutí nemusí být ta pravá, měli byste co napravovat, podaří se to, ale bude vás to stát spoustu sebeovládání, až vyčerpání.

Střelec (23. 11.–21. 12.) 9 pentaklů – Eso mečů – Královna pohárů

Čeká na vás radikální změna, půjde o změnu spravedlivou, o něco, po čem toužíte. Vaše úsilí v pracovním, nebo osobním životě přinese své ovoce, radost a potěšení. Budete milováni a obdivováni. Mnohým vstoupí do života hluboká láska. Plňte si sny, červenec je váš. Kdo dostane zajímavou příležitost v zaměstnání, přijměte ji, jen počkejte s podpisem smlouvy raději na poslední třetinu měsíce, budete mít více informací.

Foto: thinkstock

Střelec má šanci splnit si sny, štěstí přeje vážným, hlubokým vztahůmFoto: thinkstock

Kozoroh (22. 12.–20. 1.) Císař – Mág – Eso holí

Jste to vy, kdo bude určovat, kudy a kam. Mnozí založí novou společnost nebo koupí výhodně nemovitost. Ostatním se naskytne příležitost, jak se rozvíjet dál v profesi i ve vztahu. Všechny nápady, které budete mít, mají naději na úspěch, uveďte je do praxe. Asi to bude vyžadovat tvrdou práci, ale úspěch je pak jistý. Možná s vámi partner nebude držet krok v tempu, netlačte na něj, máte víc energie než obvykle.

Vodnář (21. 1.–20. 2.) 10 holí – 4 holí – 7 pohárů

Budete mít spoustu nápadů, co dělat, také to dělat budete, hole jsou symbolem ohně, činorodosti, nadšení a optimismu. Co rozhodně vnímejte a přijměte, budou signály přetížení a vyčerpanosti. Musíte říci „ne“, tělo by vám na přetíženost fyzickou, emocionální, duševní tentokrát odpovědělo. U všech tvůrčích nápadů, a bude jich dost ve všech oblastech, volte pouze podle sebe, toho, co ve vás je, to je cesta k úspěchu a realizaci.

Ryby (21. 2.–20. 3.) Velekněžka – Hvězda – Princ holí

Vy, kdo máte nápady, inspirace, přání, půjde spíše o ty, o kterých moc veřejně nemluvíte, nebo jsou ještě nerozvinuté, pak vězte, že nastal správný čas je uskutečnit. Hvězda je naděje a slib uskutečněných přání v jednom. Bude při vás stát, dodá vám potřebnou vůli a sílu, když budete oslabení, nejistí, ochrání vás ve správnou chvíli. Období také velmi přeje těhotenství, ti, kdo si dítě neplánují, by si měli dát pozor.

Krásné léto!

Reklama

Načítám