Hlavní obsah

Tchyně mě připravila o přítele!

Foto: shutterstock.com

Jeho matka se víc starala o své psyFoto: shutterstock.com

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

S partnerem je všechno v pohodě, ale jak vás přijme jeho maminka? To už je věc druhá. Andrea si nejdřív s tchyní rozuměla, ale pak se dočkala nečekané ťafky! Máte také problémy s tchyní? Pojďte nám o tom povědět na info@prozeny.cz a vyhrajte 500 korun.

Článek

Když jsem začala chodit s dnes už bývalým partnerem, moc jsme si s budoucí tchyní rozuměly. Je tedy pravda, že byla strašná bordelářka. V bytě měli pět velkých loveckých psů, a tedy pro každého nějaká pohovka a všechno oslintané. Ale jinak byla velice příjemná, hodná, dělala mi lektvary na žaludek, pomáhala se školou, takže jsem měla radost, že je vše perfektní.

Kámen úrazu spočíval v tom, že jsem po svém partnerovi začala požadovat, ať už začne konečně pracovat. Byl rok po škole a nikde se nechytil. Jeho mamince se to ovšem nelíbilo. Já chodila do práce a studovala a často jsem se do noci učila a začaly problémy.Nelíbilo se mu, že u něj nejsem 24 hodin denně, a když přijedu, že jsem také občas unavená. No kdo by nebyl, jet ráno na šestou do práce, pak do školy, přejezdy autem přes tři hodiny a přijet v sedm hodin a to skoro celý týden. Jenže on unavený z polehávání doma samozřejmě nebyl.

Práci si nenašel a mě čekala operace. Měla jsem samozřejmě strach jako každý před takovým zákrokem. A dva večery před nástupem do špitálu na mě tchyně udeřila „že to takhle nejde, že nic nestíhám a její syn je doma stále sám a že se mu stýská a že si tedy budu muset vybrat práci nebo školu“.

Odpověděla jsem, celá v šoku, že pokud od něčeho odejdu, bude to její syn. Operaci jsem absolvovala a za nějakou dobu jsem jela opět k příteli a jeho rodině. Maminka nic neříkala, bylo to fajn, ale začal partner. Že se to nedá zvládat a že je mu pořád smutno… Hodně hádek, ale stále se to nějak přecházelo. Byl z bohaté rodiny a jedináček.

Závěrem tohoto trápení byl definitvní rozchod. Poslední kapkou bylo, když jsem k Vánocům dostala od bratra digitální fotoaparát a můj přítel ho chtěl za každou cenu domů, protože si to přála jeho maminka, aby mohli fotit své pejsky. To byl úplný konec.

A jak válčíte se svou tchyní vy? Máte nějaký recept, jak s maminkou svého milého spolehlivě vyjít? Pojďte nám poradit na info@prozeny.cz a vyhrát 500 korun.

Reklama

Načítám