Hlavní obsah

Tělo, kůže, obličej. SOS, léto se blíží!

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Od hladkého těla do plavek po dokonalý obličej. Mnoho žen již propadá panice. Pokud jste přípravě na léto nevěnovaly celou zimu, máte šanci to dohnat. Přečtěte si, co rychle pomůže a čemu se vyhnout?

Článek

Určitě to znáte také. Ten pocit, když se nás žen léto zeptá, co jsme dělaly v zimě. Léto je čas sporého oblečení odhalující to, co se dá během zimního období úspěšně zakrýt. A v plavkách se už vůbec nic neutají.

Že se nelze stát plážovou kráskou přes noc? Díky moderním metodám se tomu lze určitě přiblížit. Vyzpovídali jsme odborníky největší estetické kliniky u nás, jak být rychle krásnější do léta, co byste před zahájením plavkové sezony neměly zanedbat, a co můžete naopak navzdory reklamám z hlavy vypustit?

Zbavte se tuků rychle a navždy

Návod na rychlé tělo do plavek zní Laserová liposukce SlimLipo. Že jste o ní už slyšely? Je to v současnosti nejšetrnější a nejrychlejší liposukce estetické medicíny. Odstraní tuk bezbolestně, bez nutnosti celkové anestezie a trvale. Navíc po „vysátí" tuku se kůže sama vypne a přilne zpět.

To potvrzuje i MUDr. Martin Paciorek: „Na rozdíl od jiných liposukcí klienti nejvíce oceňují rychlý miniinvazivní ambulantní zákrok s minimální zátěží bez nutnosti hospitalizace a dlouhé rekonvalescence,“ vysvětlil lékař Kliniky Yes Visage, která tuto moderní liposukci v Praze, Brně, Ostravě a Bratislavě provádí. SlimLipo navíc nevyřadí z normálního či pracovního života a ušetříte si tak dny dovolené v práci na léto. Více se o SlimLipu dozvíte na webu kliniky na www.yesvisage.cz/slimlipo.

Paní Jana – laserová liposukce SlimLipo na Klinice Yes VisageE

Paní Emília – laserová liposukce SlimLipo na Klinice Yes Visage

Dalším neinvazivním řešením je pak Kryolipolýza Zeltiq Coolsculpting. „Jedná se o zcela bezbolestnou metodu odstranění přebytečných tukových zásob v oblasti bříška, boků, stehen nebo paží bez jakéhokoli zásahu do pokožky a bez jakékoli potřeby rekonvalescence. Kryolipolýza Zeltiq Coolsculpting má největší rozsah účinnosti a slibuje nejlepší úbytek tukové tkáně mezi neinvazivními metodami vůbec. I proto je z těch neinvazivních metod nejoblíbenější,“ vysvětluje MUDr. Pavel Boček.

Paní Šárka – zvětšení prsou pomocí implantátů (augmentace) na Klinice Yes Visage

Dopřejte si do plavek vysněná prsa

Krásné prsy jsou symbolem ženskosti, a tak není divu, že na faktorech, jako jsou jejich tvar, souměrnost a velikost, do značné míry závisí i to, jak vnímáte samy sebe. Dle statistik jsou se svým vzhledem spokojena jen dvě procenta žen. Plastickou operaci zvažuje třetina žen. A právě plastika prsou patří k druhému nejčastěji podstupovanému zákroku. Častější je už jen liposukce.

Většina žen si přeje mít větší, plná a tvarově stejná prsa, ale ne každou takto příroda obdarovala. „Sebevědomí je jeden z hlavních důvodů plastických operací vůbec. Každý zákrok, který je na místě, zvyšuje sebevědomí. Pokud to vezmeme čistě statisticky, nejvíce sebevědomí dodává právě zvětšení prsou,“ potvrzuje specialista na úpravu prsou primář Kliniky Yes Visage MUDr. Martin Molitor, PhD.

Paní Nikola – zvětšení a modelace prsou (augmentační mammaplastika) na Klinice Yes Visage

„O plastiku prsou, ať už zvětšení, zmenšení nebo jejich modelaci a úpravu tvaru, je na naší klinice velký zájem, neboť využíváme moderní postupy, které jsou však zároveň maximálně šetrné a bezpečné a zaručují hezká prsa bez zbytečných jizev a komplikací. Stejně jako u každého jiného zákroku platí, že chcete-li mít hezká prsa, pak je potřeba zvolit zkušeného chirurga. Navíc u nás na klinice víme, že nejen prsa, ale všechny změny by měly působit velice přirozeným dojmem a bez jakýchkoli stop chirurgického zákroku,“ vysvětluje MUDr. Molitor.

Více o moderní plastice prsou se dozvíte na www.yesvisage.cz/prsa.

Paní Tereza – zmenšení prsou (redukční mammaplastika) na Klinice Yes Visage

Už ani chloupek navíc

Obtěžuje vás věčný boj s chloupky? Otravné holení a vyrážky, bolesti při depilaci, zarudnutí a zarůstání chloupků. Zbavit se chloupků jednoduše, ale hlavně trvale z těch částí těla, kde si je nepřejete, je přáním mnoha mužů a žen. Dát sbohem chloupkům navždy již ale nemusí být jen sen. Na Klinice Yes Visage disponují nejefektivnějším řešením v podobě nejmodernější epilace pomocí přesně cíleného lékařského vysokovýkonnostního laseru.

Tato epilace trvale snižuje nežádoucí ochlupení v obličeji a po těle (záda, hruď, ruce, nohy, oblast třísel či podpaží) během mnohem kratší doby a s vyšším komfortem, než jaký umožňují tradiční postupy nebo jiné lasery na trhu. Chcete-li efektní a trvalý výsledek, zapomeňte na epilační přístroje a pulsní světla z kosmetických salonů. Navíc nyní je ten správný čas.

Více informací na www.yesvisage.cz/epilace.

Moderní epilace vysokovýkonostním laserem na Klinice Yes Visage

Léto bez potu a bez vrásek

Nyní před létem je ideální čas nejen na botox jako prevence proti vzniku vrásek od mračení ze sluníčka a okolo očí nebo na čele, ale hlavně také proti pocení. Proč si v létě zbytečně kolikrát propotíte oblíbené šaty nebo máte „koláče“ i přes několikanásobné nanášení antiperspirantů, které slibují hodiny či celé dny bez potu? Řešením je aplikace botulotoxinu dermatologem.

Ale nemluvíme nyní o botulotoxinu, který se používá k vyhlazení vrásek, ale o botulotoxinu v jeho zředěné formě, který zabraňuje nadměrnému pocení. Ten se aplikuje do problematických oblastí, a zázrak jménem suché oblečení je na světě. Navíc k tomu, abyste se nepotili v podpaží, na čele, na rukách, nohou, zátylku, čele, bedrech či tříslech, stačí dermatologovi pár minut.

„Nadměrné vylučování potu, než je množství potřebné k regulaci těla, je nepříjemné a může být společenským handicapem. Aplikace roztoku botulotoxinu do míst se zvýšeným nebo nepříjemným pocením je aktuálně nejefektivnějším řešením odstranění nežádoucího pocení,“ vysvětluje MUDr. Monika Kavková.

Toto řešení je hitem nejen mezi ženami. I muži se chtějí vyvarovat trapné situace, kdy si svléknou sako a na košili budou mít mokré skvrny od potu. Navíc na klinice mají pro nás před létem sníženou cenu. Více na www.yesvisage.cz/poceni.

Alice Bendová na odstranění pocení pomocí botoxu na Klinice Yes Visage

Celulitida?

Proti celulitidě se snažíte bojovat celoročně, v létě ale přichází na „lámání chleba“, a tak zkoušíte všechno možné i nemožné, abyste pomerančovou kůži alespoň trochu vyhladily. Některé ženy se domnívají, že celulitida a tukové usazeniny se staly jejich stálými společníky. Nemusí to tak být.

Zapomeňte však na krémy. Na Klinice Yes Visage disponují hned několika procedurami od redukce až po prevenci celulitidy od neinvazivních až po ta rychlejší invazivnější řešení. Pokud se obáváte krátkých sukýnek či plavek, nyní je ten správný čas na konzultaci s odborníkem.

Více informací na klinice na www.yesvisage.cz.

Eliška Bučková na prodloužení řas na Klinice Yes Visage

Dokonalý make-up bez chybičky i ve vodě

Pro mnoho žen je každodenní líčení nezbytnou součástí života, protože ne každá má obočí či řasy přirozeně husté, dostatečně zbarvené a rostlé správným směrem nebo touží mít barevně výraznější rty. Permanentní make-up dokáže ženě ušetřit mnoho času stráveného u zrcadla, ale také korigovat nedokonalosti obličeje. Stejně tak prodloužené řasy zvýrazní vaše oči bez každodenního používání řasenky.

Takže dobrá rada zní, že díky profesionálnímu permanentnímu make-upu či prodlužování řas můžete i u moře, rybníka nebo u bazénu vypadat vždy upravené, nalíčené a bez rozmazaného make-upu.

Paní Michaela – permanentní make-up na Klinice Yes Visage

Permanentní make-up na Klinice Yes Visage

Vlasy, korunka krásy každé ženy

A závěrem? Vlasy. Ty neschováte pod oblečení ani do plavek, ani pod triko. Vlasy jsou vizitkou každé ženy. Bohaté a husté vlasy dnes také nemusí být jen sen. Navíc díky nejnovějšímu hitu – Hairdreams Nano, který vám ženám byl letošní jaro představen, může mít krásné bohaté vlasy úplně každá žena.

Prodloužení vlasů technologií Hairdreams Nano na Klinice Yes Visage

Vyčerpali jsme kompletně seznam témat, které by vás na léto mohly zajímat. Otázky jsme kladli odborníkům na Klinice Yes Visage, která je největší klinikou estetické medicíny a plastické chirurgie u nás. Pokud některé z řešení pomocí specialistů je tím pravým řešením pro vás, pak vězte, že Kliniky Yes Visage naleznete v Praze, Brně, Ostravě a Bratislavě. Více podrobnějších informací o zmíněných zákrocích pak na www.yesvisage.cz.

Reklama

Související témata:

Načítám