Hlavní obsah

Téma týdne: Potkala jsem celebritu

Foto: archiv redakce

Autorka s velmi milým Jiřím MádlemFoto: archiv redakce

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Celebrity. Jaké jsou? Umí se chovat mile k fanouškům, jsou ochotné na ulici věnovat podpis? Vypadají stejně jako na obrazovce? Zajímá nás, koho jste potkaly a co jste na něj říkaly! Napište nám o svém setkání se známou osobností a vyhrajte 500 korun do své kapsy!

Článek

Začneme otázkou. Kdo je to vlastně ta celebrita? Osoba, která něco umí a dokáže, nebo člověk pravidelně navštěvující VIP party? Odpověď: Je to asi jedno, protože na obou si bulvární plátky smlsnou stejně!

Není hvězda jako hvězda

Jestli si to ale zaslouží či nikoliv, je věc názoru. Však se taky postoj ke slavným lidem ze strany hlasu lidu liší. Výjimkou nejsou fyzická napadení na autogramiádách, vyhrožování likvidací od „fanoušků“, vajíčka a jiné potraviny létající vzduchem a další perličky „z natáčení“. Na druhou stranu když celebrita navštíví společenskou akci na maloměstě, má o zábavu postaráno. Ještě teď mám v živé paměti, jak měl chudák zpěvák Petr Kolář co dělat, aby zvládl nápor žadatelek o podpis na jistém plese v Chrudimi. Jen co dozpíval, nemohl se přes zeď davu dostat ani do šatny, což mu mírně orosilo čelo. Může být vůbec příjemná tak velká pozornost? Nejspíš si my, obyčejní lidé, ani nedokážeme představit, jakými úskalími hvězdy a hvězdičky showbyznysu procházejí.

Foto: upload.wikimedia.org

Sláva má i své negativní stránkyFoto: upload.wikimedia.org

Mám rád domácí stravu

A zvláštní je, že to někoho nepoznamená! Třeba klávesista kapely No Name Zoli Sallai na mne osobně udělal dobrý dojem, když jsme po nedávném koncertě v pardubické ČEZ Areně spolu s jeho přítelkyní rokovali o životě, vaření, cestování vlakem a studiu na vysoké škole. Jako kdyby ani nepatřil do známé hudební skupiny. Kolik je ale takových „lidských“ celebrit?

Mají to slavní jednodušší?

Hvězdy světového formátu Beyoncé, Pink, Madonna na záběrech komerční televize při návštěvě Prahy vypadají, že se s veřejností moc nekamarádí, což dokazují hlavně odmítavé výrazy jejich ochranky. Ale kdo je osobně viděl, ať to vyvrátí! Unést tak velkou pozornost přece jen musí psychicky vyčerpávat, neboť celebrity jsou „věci“ veřejné. Všichni vědí o jejich láskách, prohrách, skandálech a ukradených autech jako v případě Dary Rolins a jejího luxusního audi, které se záhadně ztratilo od domu zpěvaččiných rodičů a po kterém policie vyhlásila intenzivní pátrání. Pod zprávou na zpravodajském portále se objevily názory, že státní složky takto činily jen pro slavné jméno, protože kdyby Karel ze Lhoty přišel o svoji octavii, nikoho by to nezajímalo… Že by výhoda známých obličejů? Je snad život kvůli nim jednodušší? Co si o nich myslíte?

Napište nám na info@prozeny.cz, kterak jste se potkaly se známou osobností, jak se k vám chovala, jaký zanechala dojem a co všechno jste s ní prožily! Pomozte nám odpovědět na otázku, zda jsou celebrity jenom lidé, nebo si hrají na bohy! Čeká na vás honorář 500 korun! Hra na paparazzi začíná!

Reklama

Související témata:

Načítám