Hlavní obsah

Téma týdne: Pravou lásku jsem poznala díky nevěře

Foto: shutterstock.com

Manželova nevěra mě dohnala do náruče jinéhoFoto: shutterstock.com

Reklama

Problémy v manželství nás občas zavedou do vod, do kterých bychom za normálních okolností vůbec nikdy nevstoupily. Jana se díky neznámému ctiteli opět postavila na vlastní nohy a překonala nelehkou situaci s nevěrným manželem. Jestli chcete také zabojovat o 500 korun, pište již nyní na info@prozeny.cz na nové téma: Okradla mě vlastní rodina.

Článek

Jsem vdaná skoro 20 let. Mé manželství bylo tak z 95 % šťastné. Nikdy jsem si nestěžovala. Jen několik posledních let jsem si všimla změny v chování mého manžela. Nepřikládala jsem tomu však žádnou vážnost.

To byla chyba a možná, že ani nebyla. Zjistila jsem, že již má dlouhou dobu milenku. Během chvíle se ze mě stala hromádka nervů. Měnily se ve mně pocity úzkosti, odporu, uražené ješitnosti, žárlivosti, nenávisti, lásky a všeho, co snad existuje. Během dvou měsíců jsem zhubla 11 kg.

Do práce chodila jako troska s kruhy pod očima, která se ani nepousmála. Když už to bylo neudržitelné, tak mě kamarádka vytáhla cvičit a chodila jsem tam každý den. Jednou, když nikdo nebyl doma, jsem si vlezla na net. Seznámila jsem se tam s panem XX. Dlouho jsme si psali. Byly to dopisy plné vzrušení, které trvaly i do třetí hodiny ráno. Témata různá, od lovu v lese, děti, práce, auta až po sex. Byla to neskutečná krása.

Najednou se ze mě stala usměvavá žena plná energie a s jiskrou v oku. Asi po měsíci jsem svolila a vyměnili jsme si tel. čísla. Děkoval a pronesl větu „nebudeš litovat, nikdy tvoji důvěru nezklamu". Nastalo krásné období psaní e-mailů, SMS a nočního telefonování. Když jsem ho poprvé uslyšela v telefonu, měl nádherný charismatický uklidňující hlas.

Foto: shutterstock.com

První setkání bylo trochu zklamáníFoto: shutterstock.com

Často jezdil v noci lovit prasátka. Vždy jsem tam byla s ním, i když jenom na telefonu. Bylo to krásné, jako kdybych byla vedle. Slyšela jsem, jak dýchá, jak našlapuje na zmrzlou trávu nebo na strniště. Několikrát se mi dokonce o něm zdálo a slyšela jsem jeho hlas. Celou noc jsem se ve snu smála. Postupem času jsme si domluvili schůzku s jahodovým pohárem a kopou šlehačky.

Pěkně jsem se oblékla a nalíčila a vyjela jsem. Od schůzky jsem si nic neslibovala ani pana XX jsem si nějak nepředstavovala. Nikdy jsme si nevyměnili ani fotku. Jela jsem tam s pocitem, že ho znám celý život. Ovšem chyba. Seděl tam proti mně úplně cizí chlap... Ani hezký, ani ošklivý, prostě normální chlap. Tomu panu XX se nepodobal ani tím hlasem. Jela jsem domů v rozpoložení. Večer jsme si zase zavolali a psali dlouho do noci. Měla jsem docela problém ty dva pány vměstnat do jedné osoby.

Blížil se čas mých 40. narozenin. Pan XX sondoval, jakou mám ráda barvu, co se mi líbí, a napínal mě. V den narozenin mi přišla SMS: „Přeji krásné a výjimečné ženě středních let vše nejlepší, buď ve střehu, jsem nevypočitatelný." Divila jsem se, co se bude dít. Zvedla jsem telefon a volali z recepce, že si mám přijít vyzvednout zásilku od kurýra. Krve by se ve mě nedořezal. Přišlo mi 40 modrých růží s krásným věnováním. To byla nádhera, připadala jsem si jako v nějakém filmu.

Ještě dnes je mám usušené ve váze, a když se na ně podívám, pohladí mě po duši. Následovaly tajné schůzky na kávu nebo na večeři. Postupem času víkendové útěky z domova plné lovu v lese, povídání, hlazení a milování. Tomuto panu XX jsem moc vděčná, vytáhl mě z depresí a lítostivých nálad a ukázal mi, že se dá žít i jinak.

Prožila jsem s ním krásné chvíle plné vzrušení. Mému muži také děkuji za udělenou lekci, která mě donutila se razantně změnit. Ne k obrazu jeho, ale mého. On si to ještě zatím neuvědomuje. Navíc dostal taky výchovnou lekci, ale od své milenky. Boží mlýny melou pomalu, ale jistě.

Děkujeme za došlé příběhy k tématu Láska přes internet. Od pondělí startuje nové téma: Okradla mě vlastní rodina. Když jde o majetek, neznáme bratra, což dokazuje řada příběhů, ve kterých se i rodinní příslušníci postavili proti sobě. Stalo se vám někdy něco takového? Přijďte se nám vyzpovídat na info@prozeny.cz a vyhrajte 500 korun.

Reklama

Související témata:

Načítám