Hlavní obsah

Téma týdne: Šéfová mě přinutila zvracet!

Foto: shutterstock.com

Ze šikany už jsem měla zdravotní potížeFoto: shutterstock.com

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

I Soňa zažila šikanu na pracovišti. Pracovala v dílně, kde si ji doslova „vychutnávala“ šéfová. Stalo se vám něco podobného? Máte šéfa, který je vůči vám nespravedlivý nebo si na vás léčí své nedostatky? Pojďte si ulevit na info@prozeny.cz.Téma tohoto týdne je Šéf mě šikanuje. Tři z vás si navíc odnesou 500 korun.

Článek

Pracovala jsem v dílně jako obsluha stroje a občas i v oddělení ruční výroby. Dělala jsem jenom noční směny, a tak si nás směnné mistrové přehazovaly jako horký brambor. Ale ta jedna byla opravdu povedená.

Ráno po jejím příchodu jsme prý udělaly naprosto všechno špatně, přeházela nám bedny hotových výrobků a křičela, jaký tam máme bordel a že musíme po sobě uklízet. Nakonec jsme večer zjistily, že špatně to měla jiná skupina.

Stále vykřikovala po dílně, jací jsme pitomci a že zařídí, abychom na noční skončily, že nic neděláme atd. Přitom jsme pracovaly na normy a měly jsme výsledky velice dobré. Náš problém byl v tom, že jsme nebyly ze stejného města jako ona a nesmály jsme se, když si obnažovala na dílně zadnici a měla divné narážky.

Došlo to tak daleko, že když se blížila hodina jejího příchodu, měla jsem silné bolesti žaludku a většinou jsem skončila na toaletě. Dokonce nám vyškrtávala hotové výrobky, abychom jako neplnily normy. Když jsme to hlásily, tak říkala, že ona to neudělala, a přitom to byl její rukopis. Rozhodly jsme se s kámoškou, že ji budeme ignorovat.

Mistrová nám bezdůvodně strhávala prémie, nebyla schopná nikdy vysvětlit, za co to je, spíše naopak, rozčilovala se a všude rozhlašovala, že jsme na ni ječely. Já měla smlouvu na dobu určitou a jeden den nám řekla, že se podívá, jak máme sepsané smlouvy. Můžu říct, že jsem teď nezaměstnaná. Prostě dosáhla toho, čeho chtěla. Ale má to i světlé stránky. Už mi není zle od žaludku.

Měly jste někdy pocit, že se po vás šéf vozí? Jak jste se cítily a co jste s tím udělaly? Šéfovaly jste někdy a vědomě podřízenému nakládaly víc, než bylo nutné? Pojďte přiznat pravdu na info@prozeny.cz . Kromě kýžené úlevy můžete vyhrát ještě pěkných 500 korun.

Reklama

Související témata:

Načítám