Hlavní obsah

Těstoviny s kuřecím masem, pancettou a houbami

Hodnocení:
(0)
Foto: Archiv redakce
Doba přípravy
15 minut
Doba vaření
15 minut
Náročnost
nízká

Kromě pancetty můžete použít jakoukoliv uzenou slaninu. Nechte ji vždy trochu vypéct a pak, na tuku co pustila, orestujte kuřecí maso.

Ingredience pro:
4 porce
  • 350 g těstovin
  • 4 stehenní kuřecí řízky
  • 100 g žampionů
  • sůl
  • 100 ml drůbežího vývaru
  • 200 g pancetty
  • 1/2 pórku
  • mletý černý pepř
Článek

Postup

Krok 1: Uvařte ve vroucí osolené vodě těstoviny na skus. Mezitím do rozehřáté pánve dejte pancettu a po chvíli na kousky nakrájené maso a opečte ho dozlatova. Přidejte pórek nakrájený na kolečka a na plátky pokrájené žampiony, krátce orestujte a zalijte drůbežím vývarem nebo vodou. 

Krok 2: Tekutinu nechte částečně zredukovat. Směs podle chuti osolte, opepřete, promícháme s uvařenámi a scezenými těstovinami a podávejte ozdobené kolečky čerstvého pórku.

ynezorPumanzeSaNyknalC

Reklama