Hlavní obsah

Tipy na ideální letní obutí

Foto: Humanic.net

Kolekce plná barev, třásní a ornamentů, které vnesou radost do vašeho šatníkuFoto: Humanic.net

Léto se pomalu, ale jistě blíží, a protože v tomto krásném období zažíváte spoustu dobrodružství, rozhodně nesmíte zanedbat výběr kvalitní letní obuvi.

Článek

Přivítejte léto v hippie stylu, který ožívá spolu s kolekcí HUMANIC FLOWERS ‘N’ NATURE. Tento bohémský styl plný barev, třásní, vyšívaných vzorů a ornamentů vnese radost do vašeho šatníku. Věčné květinové děti se mohou v nadcházející sezoně těšit na hravé espadrilky, sandály na platformě, pantofle k vodě, nazouvací polobotky a tašky přes rameno z veluru, látky a slámy. „Zpátky k přírodě“ zní heslo pro detaily této kolekce s velkými květinovými aplikacemi a lýkovými podrážkami. Tato skvělá letní obuv nesmí žádnému milovníku léta chybět.

Foto: Humanic.net

Sandály KATE GRAY, 1599 Kč Foto: Humanic.net

Máte raději něco něžnějšího? Pak vás jistě na první pohled zaujme saténový trend. Tento luxusní materiál je na léto ideální. Je něžný, lehký, a přitom tak sexy! Naleznete jej na sandálech, teniskách, nazouvacích polobotkách, pantoflích a sexy ponožkových botách. Hravé detaily jako mašle, látkové spony, ozdobné kameny a bohatý perleťový dekor dodávají sportovním typům bot vznešený styl. A boty užijete na den i večer. Proto alespoň jeden saténový pár musíte mít nutně v botníku i vy!

Foto: Humanic.net

Pantofle KATE GRAY, 999 Kč Foto: Humanic.net

Na své si v prodejnách obuvi HUMANIC přijdou také milovnice podpatků. Toto léto jsou lákadlem trendy blokové podpatky zaměřené na detaily a zvláštní materiály, které běžné sandály povýší na opravdovou módní pecku. Kreativitě se nekladou žádné meze: barevné drahokamy, kovové nýty i zlatě tkané zdobení na blokových podpatcích jsou magnetem pro oči. Také extravagantní směs materiálů přitahuje pozornost záměrně na podpatky. Brože, mašle, poutka, průstřihy i extra dlouhé šněrování dávají letním modelům z veluru, metalické nebo hladké kůže extra nádech glamour stylu.

Foto: Humanic.net

Sandály LAZZARINI, 1599 Kč Foto: Humanic.net

Další módní inspiraci najdete na www.humanic.net/cz, kde je k dispozici také praktická služba Store Pick-up, která umožňuje rezervovat zboží on-line a následně jej vyzvednout na pobočce.

Reklama

Načítám