Hlavní obsah

Tipy na praktické dárky pod stromeček

Foto: VIOLET MOON s.r.o.

Foto: VIOLET MOON s.r.o.

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Výběr vhodného dárku nemusí být vždy snadný. Přinášíme vám tipy, které vaši blízcí ocení a udělají jim radost.

Článek

Vánoční svátky máme spojené nejen s tradicemi a rodinnou pohodou, ale také s obdarováním svých blízkých. Najít ten pravý dárek může být někdy oříšek. Proto jsme pro vás připravili několik tipů z kategorie bytového textilu.

Dárky pro ženy se špetkou luxusu a pohodlí

Darujte své mamince, manželce nebo sestře pohodlí v podobě luxusní kožešinové deky, mikroplyšového plédu či deky  s beránkem. Především zimomřivé ženy potěší velmi oblíbené mikroplyšové povlečení. Mikrovlákno těchto lůžkovin je neuvěřitelné hebké a jemné na dotek. Díky termoregulačním vlastnostem bude deka příjemným společníkem všech chladných večerů a domácí relaxace. V širokém sortimentu najdete jak elegantní jednobarevné provedení, tak kolekce s vánočními motivy, nebo vzory květin.

Foto: VIOLET MOON s.r.o.

Luxusní kožešinová dekaFoto: VIOLET MOON s.r.o.

Darujte dětem radost dárkem s jejich oblíbenými hrdiny

Jedním z nejoblíbenějších dárků pro děti je dětské povlečení s motivem oblíbené počítačové hry, superhrdiny nebo pohádkové postavy. Děti ocení veselé a pestré barvy. Vyzdobte jejich pokojíčky tím, co mají opravdu rády. Nejeden úsměv vytvoří dětské povlečení s Lego potiskem, motivem Harryho Pottera či Ledového království. Aktuálním trendem v lůžkovinách je povlečení se svítícím efektem. Vhodným dárkem mohou být také dětské osušky nebo ponča z jemné bavlny.

Foto: VIOLET MOON s.r.o.

Povlečení se svítícím efektem MinnieFoto: VIOLET MOON s.r.o.

Překvapte prarodiče praktickým dárkem, který ocení

Také přemýšlíte nad vhodným dárkem pro své rodiče či prarodiče? Zkuste letos své blízké obdarovat praktickým dárečkem v podobě dárkové sady kvalitních utěrek nebo svátečního ubrusu, u kterého se potkáte během nedělního oběda. Vhodným dárkem jsou také kvalitní ručníky a osušky.

Foto: VIOLET MOON s.r.o.

Froté osuška - béžováFoto: VIOLET MOON s.r.o.

Tipy na dárky pro muže

Bytový textil nepotěší pouze ženy. Například 3D povlečení s originálním motivem piva, auty jako Lamborghini, formule, Ferrari nebo motorek či hudebních nástrojů, potěší i každého muže. Chlapcům do studentských pokojů pořiďte lůžkoviny s motivem oblíbených sportů nebo počítačových her.

Foto: VIOLET MOON s.r.o.

3D povlečení PIVOFoto: VIOLET MOON s.r.o.

Tip na dobrý nákup

Zboží doporučujeme zakoupit vždy u specializovaného prodejce. Kvalitní bytový textil značky XPOSE nabízí internetový obchod RodinneBaleni.cz. Využijte pravidelných akčních nabídek a možnosti vrátit zboží zdarma v prodloužené lhůtě 50 dní.

Reklama

Načítám