Hlavní obsah

Tipy na seznamování v době koronavirové

Foto: Adobe Stock

Nebuďte single, nesmutněte, seznamte seFoto: Adobe Stock

V období karantény podléhají nejvíce depresím právě nezadaní lidé. Máme pro vás lék na samotu. Jděte s novým trendem a randěte on-line.

Článek

Pandemie koronaviru zapříčinila, že se nesmíme scházet se svými blízkými, přáteli, nemůžeme chodit do klubů a barů, nemůžeme se bavit na kulturních akcích. Single jedinci se mohou cítit v období karantény více osamoceni než jindy a mohou tak snáze propadat depresivním stavům.

Koronavirus mění pravidla seznamování

Covid-19 se podepsal mimo jiné i na způsobu seznamování a do značné míry také ovlivnil zaběhnuté seznamovací techniky. Možností, jak se mohou lidé v současné době seznamovat, ubylo.

Skutečný boom zažívají nyní internetové seznamky. On-line seznamování nabízí možnost bezpečného seznamování z pohodlí domova. I přes zákaz sdružování na veřejnosti můžete bez omezení virtuálně randit a blíže se poznávat.

Registrujte se na seznamku ještě dnes a získejte dva měsíce prémiového členství navíc!

Foto: Adobe Stock

Jděte svému štěstí naproti. Zaregistrujte se na seznamkuFoto: Adobe Stock

Zůstaňte ve spojení, i když budete fyzicky odloučeni!

Najděte si na karanténě něco pozitivního. Do doby, než se budete moci zase svobodně a bez omezení scházet v kavárnách, vinárnách a restauračních zařízeních, se snažte dotyčného co nejvíce poznat. Pište si, volejte si, spojte se spolu přes videohovor. Buďte spolu v kontaktu, těšte se na sebe, plánujte, jaké to bude, až se spolu poprvé uvidíte.

Rozdáváme dva měsíce členství zdarma. Pospěšte si. Akce končí 29. 4. 2020 o půlnoci.

Méně fyzického kontaktu, více emocionálního

Snažte se využít fyzického odloučení k tomu, abyste se blíže poznali. Času na to budete mít dost. Během karantény zjistíte, zda si spolu rozumíte, zda máte společné zájmy, zda se shodujete v názorech na život, rodinu, děti, budoucnost... Pokud zjistíte, že se k sobě hodíte, budete se na sebe o to více těšit. Vaše první rande bude určitě úspěšnější, než když vyrazíte na kávu s každým, s kým si vyměníte jen pár zdvořilostních zpráv.

Registrujte se na seznamku ještě dnes a randěte spolu on-line!

Foto: Adobe Stock

Pište si, volejte si, spojte se přes videohovor. Buďte spolu v kontaktu!Foto: Adobe Stock

Reklama

Načítám