Hlavní obsah

Tipy z Bonami: Vánoční dárky, které se budou hodit každému

Foto: Bonami

Foto: Bonami

Jak udělat k Vánocům radost kolegům, příbuzným nebo kamarádům, u nichž si nejste jistí, co by se jim opravdu líbilo? Máme pro vás výběr univerzálních vánočních dárků, které určitě udělají radost všem.

Článek

U některých lidí si zkrátka netroufnete riskovat. Buď jsou vybíraví a mají velmi jedinečný styl, nebo je moc neznáte a nevíte, jaké věci se jim hodí a líbí. Co jim 100% udělá radost?

Ponožky v různých tvarech

Pestrobarevné ponožky s výraznými motivy, nebo rovnou každá z páru jiná v posledních letech frčí. Koupit můžete ponožky nejen pro milovníky zvířat, ale i pro sportovce od značky Many Mornings.

Zaujaly nás také ponožky značky DOIY. Když jsou složené, vypadají jako srdce, sushi, cupcake nebo vaječná omeleta. Nikdo by nepoznal, že jde o ponožky. Pod stromečkem tak najde obdarovaný dvojité překvapení.

Foto: Bonami

Ponožky s vánočními motivy krásně zahřejí – vyberte si na BonamiFoto: Bonami

Hrneček

Vyberte velký nebo malý hrnek, barevný nebo bílý, minimalistický nebo buclatý... Víme, jaké hrnečky právě letí:

● kameninové hrnečky se strukturou od značky Bitz,

● porcelánové s malovanými vánočními motivy Kähler Design,

● dvoustěnné sklenice na různé typy káv od Vialli Design,

● kameninové šálky od ÅOOMI Dust.

Foto: Bonami

Univerzální tipy na dárky jsou třeba hrnečkyFoto: Bonami

Vůně do bytu a auta

Pomozte blízkým doma vytvořit příjemnou atmosféru. Oživte jim příjemné vzpomínky, které mají spojené s určitým místem. Pro ženu doporučujeme aromalampu či dekorativní svíčku. Ale i mužům vůně udělá radost – třeba do auta.

Vyberte si svíčky ve skleněných dózách, betonových obalech a porcelánových hrnečcích. Po dohoření pak dárek bude sloužit dál.

Doporučujeme: Chcete vybrat dárek osobně? Zajděte do kamenné prodejny Bonami v Praze nebo Brně. Nábytek i doplňky si v nich můžete prohlédnout nebo si nechat poradit od zkušeného prodejce.

Ručník

Ručníky a osušky jsou další praktický dárek, který využije každý. Přitom můžete výběr ušít na míru. Barvou, motivem a materiálem ručníků ho přizpůsobte barevnému schématu a stylu koupelny obdarovaného. Sportovcům se budou hodit rychleschnoucí ručníky z mikrovlákna a milovníci wellness využijí nadýchané hammam osušky.

Foto: Bonami

Pořiďtě kvalitní ručník – třeba privátní značku Bonami Le BonomFoto: Bonami

Diář nebo poznámkový blok

U klasického diáře se vám nestane, že se vybije. Pořiďte jako dárek diář s motivem spojeným s cestováním, sportováním nebo uměním. Krásné a účelné jsou i různé todo-listy a prázdné sešity – třeba na zapsání vlastních receptů.

Jaká značka diářů se vám určitě zalíbí? Notesy od Busy B mají nádherný design a jsou vyladěné tak, aby byly funkční.

Foto: Bonami

Nevíte si rady s výběrem? Pořiďtě designový diářFoto: Bonami

Podívejte se na rozcestník s tipy na dárky, kde najdete další nápady pro jednotlivé členy rodiny. Pokud si stále nejste s výběrem jistí, pořiďte dárkový poukaz v hodnotě 200 až 5 000 Kč, díky kterému si váš blízký zkrášlí domov podle svého.

Foto: Bonami

Stále vůbec netušíte, čím udělat radost? Zkuste dárkovou poukázkuFoto: Bonami

Reklama

Načítám