Hlavní obsah

Tohle jsou nejpodivnější místa, kde jste měli sex

Foto: Profimedia

Také máte v létě chuť na sex v místech, kde to jindy tolik nejde? Pozor, ne vždy to může dopadnout dobřeFoto: Profimedia

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Léto je konečně tady. Svádí k nespoutanému a bláznivému milování na neobvyklých místech, jenže… Není všechno zlato, co se třpytí. Dejte si pozor na pády, hlídky a hrozné zážitky!

Článek

Doma v posteli? Klasika, která se přes dovolenou a prázdniny moc nenosí. Akorát to má háček. Když se žen zeptáte, na kterých absolutně nejhorších místech měly sex, a proč se na ně už nikdy nevrátí, dostanete jasnou odpověď.

A tohle je šest nejpodivnějších míst, kde jste měli sex.

Na poli

„To jsme takhle jeli k rodičům, a že si jako uděláme piknik. Zastavili jsme na okraji pole s řepkou olejkou, rozdělali deku a mazlili se. Žlutý pyl byl za chvíli úplně všude. Na spodním prádle, v pití, v mobilu… Partner se nabídl, že donese vlhčené ubrousky, tak jsem se zatím položila na břicho a nahá odpočívala,“ říká dvaatřicetiletá Vilma, které po zádech přeběhla myš. „No hrůza. Vylítla jsem a očima hledala tričko. No a šlápla jsem do lejna. Čí bylo, nevím, a ani vědět nechci,“ kroutí očima čtenářka.

Foto: Profimedia

V přírodě je milování určitě fajn, ale dobře si zvolte místo :-)Foto: Profimedia

V odlehlejší ulici

„S přítelem jsme dva roky bydleli v Praze, a když jsme se jednoho letního večera vraceli domů z baru, někoho z nás napadlo, že by bylo fajn mít sex na veřejném místě,“ vypráví šestatřicetiletá Zdenka.

„Zapadli jsme do odlehlejší ulice, přítel si mě opřel o zeď nějakého domu, pak mě povalil přímo na chodník. Začali jsme se milovat. Bylo to trapné a bolestivé. Navíc tu příšernou atmosféru ještě dokresloval koš přetékající odpadky, který smrděl na kilometry daleko. Už nikdy víc,“ krčí rameny čtenářka, která není jediná, která zažila sexuální omyl.

Na parkovišti

„S manželem jsme na sebe po narození dcery neměli moc času, a tak k nám jednoho večera přišla hlídat babička,“ krčí rameny čtyřiatřicetiletá Jolana s tím, že si s manželem zašli na večeři.

„Chtěli jsme si užít i víc než jídlo. Zaparkovali jsme auto u marketu. Když jsme byli v tom nejlepším, zaťukal nám na okno strážník městské policie. Někdo na nás schválně zavolal hlídku. Úžasné, ten pán viděl naprosto všechno, ale naštěstí nás nikterak nekáral,“ dodává Jolana.

Ve vířivce

„V reklamách to vypadá super, ale ve skutečnosti vířivky pro sex moc bezpečné a smyslné nejsou,“ myslí si další z oslovených, která uvedla přezdívku Rose. „Z chlóru mě začaly pálit oči. Pak mi vadily bublinky v obličeji a jako perla na závěr následovalo uklouznutí zadku a plácnutí sebou do vody. To když mi přítel zespodu prováděl orální sex a já seděla na hraně vířivky. Fakt to bylo nejdivnější místo ze všech,“ otráveně vypráví šestadvacetiletá Rose. Může být ještě hůř?

Foto: Profimedia

Ani sex ve vířivce nemusí skončit tak, jak byste si přáliFoto: Profimedia

V dětské posteli

„Ne, nedělejte to. Nikdy. Neuvolníte se, budete si připadat trapně a divně,“ doporučuje všem čerstvá třicátnice Renata, která vyzkoušela sex v dětské posteli – respektive v horní části patrové palandy. „Nebyla jiná možnost. Ale narovinu… Ty hračky, plyšáci a všechno to, co vám připomíná dítě, nevinnost, čistotu a bezpečí, působí jako anti afrodiziakum a tlumicí tableta,“ říká Renata.

Na houpačce

„Taky máte doma takovou tu klasickou houpačku potaženou látkou? Tak pozor na to, jak ji máte dlouho a jak je opotřebovaná,“ radí dvaatřicetiletá čtenářka Alice, která takhle jednou dostala chuť na trochu toho laškování, a tak se s partnerem posadila právě do houpačky, o které se říká, že je perfektním místem pro sex.

„Jenže látka už byla trochu unavená a prořídlá, takže nosnost uváděná při nákupu před lety určitě neodpovídala momentálnímu stavu. Protrhla se, oba jsme skončili na dlažbě, jenže přítel si o tu zem dal hlavou tak, až tekla krev. Musela jsem ho odvést na ošetření. Takže nakonec divočina, ale trochu jinak,“ krčí rameny.

A na jakém nejpodivnějším místě jste se kdy milovali vy?

Reklama

Související témata:
Parkoviště

Načítám