Hlavní obsah

Tyto věci vám mohou značně zkomplikovat váš intimní život!

Foto: Fotky-foto.cz

Foto: Fotky-foto.cz

Ať chceme či ne, sexuální život je důležitou a nedílnou součástí partnerského vztahu. Níže uvedené věci ho mohou často velmi negativně ovlivnit. Některé se mění věkem a je na ně potřeba zavčas reagovat.

Článek

Někdy stačí jen málo, aby váš intimní život nabral špatný směr, z kterého již někdy není návratu. Týká se to i vás? Někdy stačí změnit jen pár drobností. Vezměte to tedy do svých rukou!

Andropauza a menopauza

Muži i ženy proházejí od určitého věku hormonálními změnami, které zásadně ovlivňují jejich intimní život. Mužům již po třicítce začne klesat testosteron, ochabovat svalová hmota, zhorší se spalování, chybí jim energie, jsou častěji pod stresem… Všechny tyto faktory pak negativně ovlivňují jejich intimní život, stejně tak jako u žen např. období menopauzy a projevy spojené s tímto obdobím, jako je vaginální suchost, pokles libida, návaly horka a další…

Pro muže jsou zde kvalitní doplňky stravy, které mají kladný vliv na mužské intimní zdraví, energii a udržování přirozené hladiny testosteronu. Stejně tak jsou tu produkty pro ženy, které pomohou s projevy spojené s menopauzou.

Foto: Fotky-foto.cz

Vyzkoušejte kvalitní doplňky stravy vyvinuté pro období andropauzy a menopauzy a užívejte si intimní život jako dříveFoto: Fotky-foto.cz

Nekvalitní erekce a slabá sexuální výdrž

Další častou příčinou problémů v sexu je nedostatečná erekce a slabá sexuální výdrž partnera. Muži jsou v dnešní hektické době čím dál více pod stresem, chybí jim energie, mají nízkou hladinu testosteronu a snížené libido. Přitom někdy stačí vyzkoušet některý z produktů pro lepší erekci a sexuální výkon nebo produktů pro lepší intimní výdrž a dodat tak tělu potřebnou energii, snížit stres a zvýšit libido.

Foto: Fotky-foto.cz

Bez kvalitní erekce a dostatečného výkonu to nejde! Vyzkoušejte doplňky stravy a intimní kosmetiku pro lepší erekci a sexuální výdržFoto: Fotky-foto.cz

Neschopnost dosáhnout orgasmu

Každá žena touží při milování dosáhnout vyvrcholení. Je k tomu však zapotřebí nejen kvalitní partnerova erekce a výdrž, jak zmiňujeme výše, ale někdy je příčina, proč žena nemůže dosáhnout orgasmu, i na její straně. Může to být nedostatečné zvlhčení, hormonální nerovnováha, snížené libido nebo nedostatečné vzrušení. Zde je přehled produktů, které ženám pomohou zvýšit libido, prožitek a snadněji tak dosáhnout orgasmu.

Foto: Fotky-foto.cz

Intimní kosmetika nebo přírodní doplňky stravy vám pomohou snáze dojít k vyvrcholení!Foto: Fotky-foto.cz

Stereotyp!

Stereotyp je typický zabiják intimního života. Přitom stačí někdy tak málo! Oblečte si erotický kostým školačky. Dopřejte partnerce masáž pomocí masážní svíčky nebo masážního oleje. Udělejte před příchodem romantickou a svůdnou atmosféru pomocí afrodiziakálních svíček. Vyzkoušejte erotické hračky a svůdné prádlo. Kvalitní intimní život potřebuje péči jako vše ostatní, proto to neodkládejte a udělejte malou změnu ještě dnes!

Foto: IntimniNakupy.cz

Nepodceňujte předehru! Dopřejte si masáž pomocí masážní svíčky nebo olejeFoto: IntimniNakupy.cz

Reklama

Načítám