Hlavní obsah

Toužíte po miminku? Tohle zabírá!

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Toužíte po miminku, a stále se nedaří? Nahlížíte do kočárku ostatních maminek a v koutku duše doufáte, že ten další těhotenský test už bude určitě pozitivní? Vyzkoušejte tyto osvědčené rady!

Článek

Volba stát se matkou je vážné rozhodnutí už jen z důvodu, že máte v rukou budoucnost nového života. Neriskujte proto již na počátku.

Pravidelné a přiměřené porce

Omezte přísun nadbytečných těžkých jídel a zaměřte se na lehkou, pestrou stravu v pravidelnou denní dobu. Vhodné jsou mléčné výrobky, luštěniny a libové maso obsahující dostatek vápníku důležitého pro tvorbu kostí a jiných orgánů. Nezapomeňte doplňovat kyselinu listovou a vlákninu.

Sport ano, ale s rozumem

Je důležité vybrat vhodnou variantu aktivity. Doporučuje se plavání, chůze v přírodě a relaxační sporty. Zcela nevhodné jsou vrcholové sporty, kde hrozí údery, nebo dokonce pády.

Domácího mazlíčka přeočkujte

V tomto čase dávejte přednost prevenci před postihem. Zkontrolujte si datum poslední návštěvy veterinární ordinace.

Relaxace, klid a odpočinek

Čeká Vás jedno z nejkrásnějších období v životě ženy. Odložte stres a věnujte se konečně sama sobě.

Chcete ještě více podpořit plodnost?

Pak určitě vyzkoušejte doplněk stravy Fertility Blend pro ženy, který je ve svém segmentu jedničkou na trhu v USA. Jeho účinky jsou ověřeny klinickou studií provedenou americkými lékaři ze Stanford University School of the Medicine v roce 2006.

Jeho jedinečné složení obsahuje zinek, který přispívá k přirozené plodnosti a reprodukci. Nezanedbatelnou součást tvoří vitamín E a selen, které společně působí proti oxidačním stresům. Vitamin B12 a hořčík podporují psychickou činnost a podílí se na regulaci hormonální aktivity. Podstatnou součástí celého přípravku je pak především patentově chráněná kombinace látek. Jedná se o L-arginin, izoflavony z extraktu jetele lučního a katechiny z extraktu zeleného čaje.

Protože v těhotenství trpí ženy zvýšenou únavou, je potřeba zajistit dostatečný přísun železa, které je nezbytné pro tvorbu červených krvinek a hemoglobinu. Právě proto Fertility Blend pro ženy obsahuje také tuto látku v optimálním poměru. V neposlední řadě výrobek obsahuje dostatečné množství kyseliny listové pro růst zárodečných tkání a běžný metabolismus homocysteinu v těhotenství.

K dostání na www.FertilityBlend.cz. Na tomto webu je rovněž varianta pro muže i pro ženy – Fertility Blend pro páry. Obsahuje nejen zmiňovaný Fertility Blend pro ženy, ale také doplněk stravy Fertility Blend pro muže se selenem, který přispívá k normální spermatogenezi, a se zinkem k udržení přirozené hladiny testosteronu v krvi. Obě varianty obsahují patentově chráněné složení.

Přípravek Fertility Blend

Nyní mimořádná nabídka! Při koupi přípravku Fertility Blend na stránkách www.FertilityBlend.cz zadejte kód FE01 a získáte poštovné ZDARMA! Platí do 14. 11. 2014

Reklama

Načítám