Hlavní obsah

Toužíte po pestrobarevných lodičkách? Poradíme vám, k čemu je nosit!

Foto: Profimedia

Lodičky zdobené vzory a potisky jsou v kurzu! Víte ale, s čím je kombinovat?Foto: Profimedia

Reklama

„Nebudu je mít k čemu nosit.“ Pokud mezi vámi a pestrobarevnými lodičkami stojí jen tato věta, můžete si pro ně rovnou zaběhnout do obchodu. Ve skutečnosti se totiž dají snadno (a různě!) kombinovat.

Článek

Mohou se na nich objevovat potisky, vzory i několik barev najednou. Tyto lodičky patří k párům, které nelze přehlédnout. Tak proč projednou nenechat klasiku stranou a nezkusit právě je? Pokud smýšlíte podobně jako většina žen, nejspíš vás jeden důvod napadá – kombinování! Jak vám ale ukážeme vzápětí, žádná věda to není. Pro lepší názornost jsme vybrali jen jeden pár bot, který jsme zasadili do třech různých sestav. Co říkáte na roztomilé plameňáky a tropické listy?

V boyfriend stylu

Hned zkraje je potřeba si uvědomit, že jde o boty na vyšším podpatku. Samozřejmou volbou tak budou kusy, které vyzývavost obuvi trochu utlumí. Jeden příklad za všechny? Ležérní džíny v boyfriend stylu. Vytáhněte k nim jednoduchou halenku, prostornou kabelku, a máte vyhráno! Co se týče denimu, botám budou slušet i džínové šaty. Vražedně krátké sukni se oproti tomu doporučujeme vyhnout.

Foto: archiv firem

Plameňáci nejsou nároční – nejlépe vyniknou v kombinaci s jednoduššími kusy. Začít můžete boyfriend džínami a bílou halenkouFoto: archiv firem

Sukně v cudné délce

Přejděme k sukním. Jak jsme se vyjádřili výše, s krátkými délkami musíte zacházet velmi opatrně. Nic nezkazíte sukní, sahající nad kolena, ale i pod ně. O žádný usedlý model ale samozřejmě jít nemusí. Inspirovat se můžete spojením síťovinové sukně a praktického body, které vám nebude (na rozdíl od běžného trička) vylézat ven. Až budete přemýšlet nad svrškem, vzpomeňte si, že k sukni do pasu se nejvíce hodí kratší kabátky a saka.

Foto: archiv firem

Bát se nemusíte ani barev. My jsme do týmu odstínů na botách přidali ještě žlutouFoto: archiv firem

Silná dvojka

Podpatky a šaty tvoří nerozlučnou dvojici! Pestrobarevné lodičky budou slušet především jednobarevným šatům, pokud ale máte odvahu, klidně sáhněte i po proužcích. Pozor, pakliže si pořídíte módní hit sezony, šaty se spadlými rameny, přikupte si rovnou i variabilní podprsenku, u které se dají odepnout ramínka.

Foto: archiv firem

Nezůstávejte jen u tlumených odstínů. Lodičky s plameňáky můžete sloučit i s výraznou modrouFoto: archiv firem

Líbí se vám trend pestrobarevných lodiček? Napište nám!

Reklama

Načítám