Hlavní obsah

Trápí vás alergie? Braňte se!

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Braňte se všemi dostupnými prostředky! Blížící se jaro s sebou přináší bohužel i zvýšené riziko útoku mnoha alergenů. Nově víme, že alergeny pronikají do těla nejen dýchacími cestami, ale i pokožkou a mohou tak vyvolat alergickou reakci. Naštěstí existuje péče, která nás bezpečně ochrání.

Článek

Pokožka jako ochranný štít

Pokožka nám poskytuje důležitou ochranu před nepříznivými vlivy vnějšího prostředí. Ale pozor, není zcela nepropustná. Její horní vrstvou mohou pronikat do těla škodlivé látky a alergeny. Zvlášť pro alergiky je důležité věnovat pokožce zvýšenou péči a k tomu vybírat správné přípravky. Pomocnou ruku vám může nabídnout značka Eucerin se svou speciální dermokosmetickou řadou pH5.

Proč právě Eucerin?

Všechny výrobky Eucerin pH5 obsahují unikátní formuli pH5 EnzymSchutz, která udržuje přirozené pH pokožky a stimuluje aktivitu kožních enzymů. Ty pak zevnitř posilují ochrannou kožní bariéru a přispívají k celkové regeneraci pokožky. Díky tomu je pokožka lépe chráněna před podrážděním i prostupováním alergenů do těla. Účinnost přípravků pH5 byla vědecky prokázána a potvrdila ji i Německá asociace pro alergiky a astmatiky (DAAB). Studie například ukázaly, že pH5 Tělové mléko omezuje pronikání alergenů pokožkou v 97 %. Nejlepší ale je vždy si vše vyzkoušet na vlastní „kůži"... v tomto případě doslova.

Sprchový olej a hydratační tělové mléko

Eucerin nabízí jako první péči o pokožku s prokázanou ochranou proti alergenům!

Skvělé tipy nejen pro alergiky:

  • pH5 SPRCHOVÁ EMULZE - šetrně zbaví suchou pokožku nečistot a pylu. Doporučujeme také pH5 Relipidační sprchový olej.
  • pH5 ŠAMPON NA VLASY PRO CITLIVOU POKOŽKU HLAVY- jemně odstraní z vlasů zachycený pyl vyvolávající alergie.
  • pH5 HYDRATAČNÍ TĚLOVÉ MLÉKO - optimální hydratace a ochrana před alergeny po celý den. Navíc složení s dexpanthenolem rychle zklidní podráždění. Na obličej doporučujeme pH5 Hydratační krém na obličej a tělo.

Reklama

Související témata:

Načítám