Hlavní obsah

Trend jara: Od hlavy k patě bílá!

Foto: Alexander Wang

Jste na bílou? Pak budete in!Foto: Alexander Wang

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Máme výbornou zprávu pro ty, které nemají rády barevné outfity: módní návrháři se nechali unést barvou ze všech nejsvětlejší, evokující čistotu, jednoduchost, svěžest a nevinnost. Výrazným trendem nadcházející sezony je totiž bílá. Dejte si ale pozor a sáhněte jen po sněhově bílém zářivém odstínu, v něm budete naprosto oslňující – vaše okolí bude potřebovat sluneční brýle!

Článek

Možná si myslíte, že bílá není pro každého, ale mýlíte se. Vedle černé, do které se většina z nás zahaluje častěji, než je zdrávo, je to druhá univerzální barva, kterou lze zkombinovat prakticky s čímkoli. Letošní sezonu se navíc bude nosit opravdu na všem – od sandálků přes šortky, blůzky, šaty, topy až po náušnice, brýle a další doplňky. Pokud patříte k těm, které dají především na praktičnost a sněhově bílý odstín v nich vyvolává panickou hrůzu, věřte, že pokud se nechystáte zrovna kopat metro, dá se s touto barvou krásně žít.

Na letošních přehlídkách pro jaro a léto se bílá barva objevovala pravidelně, nejčastěji do ní byly modelky zahaleny od hlavy až k patě. Ani vy se nebojte celobílých kombinací – nezapomeňte se však vyvarovat bílé s nažloutlým či našedlým nádechem!

Na foto: tílko styleserver.de, šortky Victoria's Secret, boty Nike

Na foto: čepice Roxy, hodinky Red Herring, boty Baťa, kabelka Topshop

Na foto: Chloé

Preferujete sportovní styl? Zkuste si na jaře vyjít na procházku v jednoduchém bílém tílku, bílých šortkách a teniskách. Budete působit krásně svěže a optimisticky! Pokud nemáte ráda zbytečné doplňky a cingrlátka, zvolte funkční věcičky, které vám budou ohromně slušet – ať už úžasnou čapku proti ostrému slunci, stylové hodinky pro včasný příchod nebo tašku, do které se vejde úplně všechno.

Oblékáte se ráda elegantně a přitom stylově? Přemýšlíte, jak být trendy i v práci? Zkombinujte bílý top s dokonale padnoucími kalhotami či dlouhou sukní – uvidíte, jak vám kolegové budou zobat z ruky. Ani v tomto případě se nemusíte bát oživit svůj outfit zajímavými prvky – hodinkami, náramky či náušnicemi. Doplňky by však měly být ve stejném duchu – při jejich výběru se držte jednoduchých čistých linií a decentnosti – tím se opravdu nedá nic zkazit!

Na foto: kabelka Windsore, brýle Mango, hodinky John Rocha

Na foto: vlevo a vpravo Dolce & Gabbana, uprostřed Zara

Na foto zleva: 3suisses, Bonprix, Halens

Na foto zleva: Asos, Zara, Mango

Pokud máte ráda romantický styl, je pro vás bílá přesně to pravé. Na přehlídce Dolce & Gabbana se v této barvě vznášely éterické víly i panenky, z jejichž křehkosti běžného smrtelníka zamrazí. Sáhněte po rozevláté tunice z lehkého materiálu a doplňte ji úzkými kalhotami. Nebo si pořiďte šaty – ty nejkrásnější, ve kterých modelky vypadaly jako princezničky.

Pokud se přece jen zdráháte vyjít celá v bílé, nadčasovou klasikou je kombinace bílého trička či košile s džínami. Hodí se téměř na každou příležitost: do práce obujte balerínky, do baru jehly a bílý top doplňte zajímavým náhrdelníkem či výraznými náušnicemi a náramky. Touto volbou nikdy nic nezkazíte.

Jestliže podlehnete bílému mámení, vězte, že budete středem pozornosti – za ženou v bílých šatech se otočí téměř každý. Bílá barva je sofistikovaná a oslňující – přesně taková jako její nositelka.

A co vy? Už víte, jakou barvu bude mít váš jarní outfit?

Reklama

Související témata:

Načítám