Hlavní obsah

Trend: Osobní kuchyně i ve střední třídě

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Luxus osobně pojaté kuchyně na míru konkrétnímu přání dosud poskytovaly kuchyně vyšší cenové úrovně. Nová značka Livanza od Oresi přináší individuální výrobu kuchyně do cenové kategorie střední třídy.

Článek

Novinka v portfoliu Oresi, kuchyně Livanza, přináší všem, kteří touží po moderním bydlení, především obrovskou šíři výběru. Tím máme na mysli nejen výběr z hlediska designu, ale i neomezené možnosti dispozičních řešení, využívání kuchyňských technologií a také značnou cenovou flexibilitu při zachování uživatelského komfortu.

Tewa Musa

Design i technologie na úrovni 21. století

Když se zaměříme na současný design kuchyní, je zřejmé, že jejich producenti se stále víc snaží o jejich co nejpůsobivější výraz. Souvisí to s tím, že kuchyně je pořád důležitější a prestižnější součástí bydlení. Proto přinášejí kuchyně Livanza množství dezénů, barevných odstínů a také typů provedení povrchu.

Uvidíte zde atraktivní lesky v provedení vícevrstvý lak s různými typy leštění, ale i velmi kvalitní fólie a módní hloubkové efekty. Leskům ovšem v současné době zdatně konkurují velmi módní povrchy v provedení hedvábný mat, které v pojetí značky Livanza člověka doslova obejmou hřejivou a přátelskou atmosférou.

Také dekory dřeva se stále zdokonalují a jejich nejsoučasnější podoba reprezentovaná třeba právě kuchyněmi Livanza zachází s reálným reliéfem, velmi příjemným pro pohled i na dotek. Apartní jsou také povrchy inspirované netradičními materiály, například povrch se strukturou lněné tkaniny nebo písečné pláže.

Aria

Šíře výběru se týká i množství variant vnitřního vybavení kuchyně, perfektního kování a pojezdů rakouské značky Blum s řadou přínosných vychytávek. Vše slouží k maximálnímu komfortu vás uživatelů. Šetří vám čas a energii pro vaše blízké a v neposlední řadě přináší i radost z práce v kuchyni.

Kvalita Made in Germany

Kuchyně Livanza se vyrábějí individuálně, kus po kuse, přesně podle konkrétního osobního zadání každého zákazníka. A vyrábějí se v ultramoderní německé továrně za využití nejlepších technologií, s dodržováním přísných certifikátů kvality a zdravotní nezávadnosti. Jde tedy o skutečně špičkovou německou kvalitu, ovšem díky charakteristickému přístupu Oresi, největšího prodejce kuchyní, za nejnižší možnou cenu při srovnání s konkurenčními produkty ve střední třídě.

Pearl

Související témata:

Načítám