Hlavní obsah

5 důvodů, proč si přát k Vánocům legíny

Reklama

Zimní období testuje módní kreativitu každé z vás, a proto je nejvyšší čas vytáhnout pověstné eso z rukávu. Jsou to legíny na zimu, které zahřejí a zvednou sebevědomí.

Článek

Že nevíte, jak zařadit dámské legíny do zimního šatníku? Tento pro někoho stále neobjevený kousek oblečení myslí jak na ochranu před chladem, tak na eleganci a problematické partie. Tím však výčet důvodů, proč si legíny přát pod stromeček, rozhodně nekončí!

Černé, hnědé či šedé legíny Gabi vedou na leginy.cz v žebříčku oblíbenosti

Do chumelenice džíny nepatří

Stačí se podívat kolem sebe. Zimní měsíce přivanou do českých ulic módní šeď a nevkus nevídaných rozměrů. V horším případě koukáte na špinavé a mokré nohavice džín, v tom lepším pouze na neforemné kalhoty. Protilékem na tyto nešvary jsou teplé legíny. Ty zachovají siluetu postavy, skvěle se hodí k vysokým kozačkám a v kombinaci s takzvaným oversize svetrem nemůžete šlápnout vedle.

Kousek Jess jsou okouzlující teplé legíny, v nichž se budete cítit jako v bavlnce

Městský frmol a ležérní elegance

Dobrá zpráva! Džínový vzhled nemusíte úplně zavrhnout, přece jen shon a vánoční nákupy v přeplněných obchodech vyžadují určitou dávku ležérnosti. Co rovnou riflové legíny? Jsou vhodné pro každodenní nošení, nelze jim upřít eleganci a v neposlední řadě jsou nesmírně pohodlné. Využijete je při libovolné příležitosti, a to, i pokud nemáte čas přemýšlet nad sladěním barev. Jsou zkrátka univerzální.

S riflovými legínami Blanka zabodujete vždy a všude

Darujte si sexy křivky

Nejen svět celebrit je důkazem toho, že smyslné a hezky tvarované zadečky jsou opět v módě. Ani ženy s nějakým tím kilem navíc však nemusí klesat na mysli. Právě pro ně jsou tady stahovací legíny. Ty vytvarují hýždě a stáhnou bříško. Výsledkem jsou pevné křivky bez posilky, které si můžete užívat i v mrazu, protože tyto legíny jsou také teplé. A to nejlepší? Nikdo nemá šanci vaše malé tajemství odhalit.

Tvarující model Livia vám zdokonalí křivky. Dáte jim zelenou?

Na menu štědrovečerní večeře

V jakém oblečení se chystáte letos zasednout ke štědrovečerní tabuli? Chtělo by to něco pohodlného, ale zároveň svátečního. Vždyť i vy jste jedna z ozdob Vánoc, tak proč nevsadit na společenské legíny s lesklou aplikací? Zlatá a stříbrná vás nezklame, pak už stačí jen vhodné šperky a jednoduchý top. Nemyslete si, že legíny jsou pro tuto příležitost módním tabu. Naopak jsou skvělým zpestřením a záhy je využijete na silvestrovském večírku.

Leginy.cz nabízí celou řadu strečových legín, jež přitáhnou nejedny závistivé oči

Nakupte 3, dostanete 4!

Kéž by silničáři počítali se zimou stejně jako legíny. Všechny vás zahřejí, některé se hodí na mrazivé pochůzky po městě a jiné zase pro ty nejslavnostnější chvíle. Při výběru legín jako vánočního překvapení si tak ani nevšimnete, že již 3 máte v košíku.

To ale nevadí, ba naopak! Právě v ten moment totiž získáváte pouze od www.leginy.czjako dárek 4. legíny zcela zdarma. Obohatíte rozkošnými legínami i svůj šatník?

Reklama

Související témata:

Načítám