Hlavní obsah

Trendy prsa? Od pravých je nerozeznáte

Foto: Shutterstock

Foto: Shutterstock

Letošní plavková sezona se chýlí ke konci, a pokud jste také patřila k těm, které obdivně (či s trochou závisti) nahlížely do dokonalých dekoltů, tohle čtení by vám nemělo uniknout.

Článek

Právě prsa jsou část těla, která nejvíce ovlivňuje ženské sebevědomí. Není divu, že jim věnujeme stejnou – ne-li větší – pozornost jako vráskám či hubnutí.

Foto: Klinika Yes Visage a.s.

Paní Lucie před augmentací a po ní na Klinice YES VISAGEFoto: Klinika Yes Visage a.s.

Šestatřicetiletá Lucie si díky pravidelnému sportování a skvělým genům udržuje dokonalou postavu i jako dvojnásobná maminka. Přesto se rozhodla pro změnu, které si možná méně pozorné okolí ani nevšimlo. „I když jsem jinak spokojená, toužila jsem po přiměřeném zvětšení prsou, které by dobře korespondovalo s mojí drobnější postavou,“ říká Lucie a potvrzuje současný trend, kdy se spousta žen přiklání k přirozenějšímu vzhledu a menší implantáty zaznamenávají vzestup. Její příběh určitě zaujme všechny ženy, které netouží po výrazné změně, ale jen po nenápadné korekci velikosti.

Foto: Klinika Yes Visage a.s.

Paní Lucie před augmentací na Klinice YES VISAGE a po níFoto: Klinika Yes Visage a.s.

Čtyřicet na krku… a dekoltu

Paní Sabině dokonalou postavu změnilo až těhotenství v pozdějším věku. Prsa se jí po porodu výrazně vyprázdnila, prověsila a byla asymetrická. Proto primář plastické chirurgie Kliniky YES VISAGE Martin Molitor doporučil nejen zvětšení prsou, ale i jejich modelaci, která vyřešila povislost. „Nikdy by mě nenapadlo, že budu potřebovat plastickou operaci právě v oblasti dekoltu, ale jsem moc ráda, že jsem ji podstoupila a mám zpátky objem, na který jsem byla zvyklá. I sebevědomí,“ říká s úsměvem Sabina po zákroku od nejlepších specialistů.

Foto: Klinika Yes Visage a.s.

Paní Sabina před modelací s augmentací na Klinice YES VISAGE a po níFoto: Klinika Yes Visage a.s.

Řešení pro každou ženu

Operace prsou je vhodná pro každou ženu, která má se vzhledem svých prsou nějaký problém. Modelace je vhodná v případě, kdy velikost prsou je přiměřená, ale prsa jsou hodně pokleslá. Zvětšení je vhodné v případě prsou malých nebo asymetrických. „Zmenšení naopak pomůže ženám s velkými prsy a uleví jim esteticky i zdravotně. Často provádíme i kombinace těchto výkonů,“ doplňuje MUDr. Martin Molitor.

Foto: Klinika Yes Visage a.s.

Paní Sabina před modelací s augmentací na Klinice YES VISAGE a po níFoto: Klinika Yes Visage a.s.

Novinky v plastice prsou

Prsa se dají operovat v jakémkoliv věku, samozřejmě pokud to dovolí celkový zdravotní stav. „Využíváme moderní postupy, které jsou maximálně šetrné a bezpečné a zaručují hezká prsa bez zbytečných jizev a komplikací. Výsledkem by měla být taková změna, která působí přirozeným dojmem,“ říká MUDr. Martin Molitor a doplňuje, že revoluční metody dnes umožňují zvětšení prsou implantáty s jizvou pouhých 2,5 centimetru, což je asi třetina než u klasického zákroku.

Klinika YES VISAGE je předním specialistou na plastiku prsou v Česku a na Slovensku, proto nabízí i horké novinky jako moderní odlehčené implantáty, případně implantáty se speciální viskozitou, kdy se rozložení implantátu zcela přizpůsobuje poloze těla a působí tak přirozeně a k nerozeznání od prsou vlastních. Více o možnostech se dozvíte na www.yesvisage.cz/prsa.

Foto: Klinika Yes Visage a.s.

Paní Lucie a MUDr. Martin Molitor na Klinice YES VISAGEFoto: Klinika Yes Visage a.s.

Tip, kam na plastiku prsou

Klinika YES VISAGE, největší klinika estetické medicíny a plastické chirurgie u nás, nabízí nezávaznou konzultaci se specialisty a také možnost splátek již od 500 Kč měsíčně. Navíc i bez navýšení. Více informací na pobočkách Kliniky YES VISAGE nebo na www.yesvisage.cz.

Jak dokáže plastika prsou změnit život, se můžete podívat na našem videu:

Plastika prsouVideo: Klinika Yes Visage a.s.

Reklama

Načítám