Hlavní obsah

Triko, na kterém není vidět pot, je ideálním vánočním dárkem

Foto: CityZen® s.r.o.

Za značkou Cityzen stojí tři přátelé. Zleva René Němeček, Martin Burkoň a Pavel HrstkaFoto: CityZen® s.r.o.

Vánoce jsou za rohem a vybrat perfektní dárek není snadné. Triko, na kterém není vidět pot, odolává špíně a snižuje tělesný zápach, je ale ideálním dárkem pro každého. Ryze český výrobek udělá radost každému.

Článek

Potit se je nejen přirozené, ale i zdravé. Na druhou stranu, těžko se takovým biologickým pochodem chlubit ve společnosti. Proto přišli René Němeček, Martin Burkoň a Pavel Hrstka s přelomovým nápadem: vyrábět oblečení, na kterém pot nebude vidět, a ještě k tomu odolá špíně.

Unikátní úpravu, která trikům dává tyto vlastnosti, přitom okem ani na omak nepoznáte. Pro výrobu volí prémiovou bavlnu, proto jsou trika velmi příjemná a pohodlná na nošení. Jsou prodyšná, dobře sají a rychle schnou.

Foto: CityZen® s.r.o.

Unikátní úprava bavlny CityZenFoto: CityZen® s.r.o.

Zákazníci jsou chrudimským start-upem CityZen® nadšeni a neváhají se podělit o svou zkušenost s ostatními. Nejvíce si oblíbili pánská a dámská basic trika a polokošile. Jednoduchý design z nich totiž dělá všestranné oblečení, které využijete ve volném čase, ale i v elegantním outfitu třeba do práce.

„Trika i polokošile splnila všechna naše očekávání. Manžel i syn si je velmi pochvalují. Nejvíce to, že na nich nejsou vidět stopy potu a velmi rychle schnou. Ať se vám daří, těším se na další výrobky,“ píše Soňa z Libřic.

David z Českých Budějovic, který nejdřív nevěřil, že triko splní to, co CityZen slibuje, byl příjemně překvapen. „Je vážně skvělé, navíc perfektně sedí i větším velikostem,“ pochvaluje si.

Podívejte se, jak trika CityZen fungujíVideo: CityZen® s.r.o.

CityZen je unikátní nejen ve svém přístupu. Trojice přátel rozjela své podnikání už před třemi lety a velmi si zakládá na lokální výrobě i šetrnosti k přírodě. Trika jsou 100% recyklovatelná a vznikají nejmodernějšími postupy, které šetří vodu, energii a podléhají legislativě EU REACH. Zároveň se ale vyrábí kompletně v České republice.

V současnosti CityZen nabízejí nejen trika, ale také antibakteriální spodní prádlo, polokošile, košile, dámská trika různých střihů i barev. Novinkou jsou dámská neviditelná trika pod košili a dlouho očekávaná antibakteriální dětská kolekce.

Navíc se nám nezadržitelně blíží Vánoce a trička značky CityZen® jsou krásným i praktickým dárkem pod stromeček pro celou rodinu. Zákazníci se nemusí bát, že by netrefili velikost, výměna je možná až do 15. 1. 2022 a je zcela zdarma. K tomu si navíc CityZen připravil k objednávce i krásné dárkové balení a milý dárek.

Reklama

Načítám