Hlavní obsah

Typologie milenek: Praskla nevěra? Víme, co čekat od „té druhé“

Foto: Profimedia

Každá nevěra má svá specifika. Milenky jsou různé a jejich rozličné záměry také nesmíte podcenitFoto: Profimedia

Reklama

Nevěra. Pokud se jí váš muž dopustil, je to samozřejmě v prvé řadě problém vás dvou. Jestli ale chcete vztah opravit a dát mu ještě šanci, záleží i na tom, s kým vám zahnul. Není milenka jako milenka!

Článek

Má milenku! Pokud jste překonaly prvotní šok, možná přemýšlíte, že by se váš vztah ještě dal zachránit.

A v tu chvíli by vás mělo zajímat, kdo je ta žena, s níž vám muž zahýbá. Každá je totiž riziko, kterákoli nad vámi může vyhrát! Primárně musíte samozřejmě zjistit, co je špatně mezi vámi a manželem a zda vy dva ještě máte šanci, jestli láska zcela nevyprchala. Ale vědět, kdo je ta druhá, se vyplácí. Tohle je typologie milenek a popis toho, co od které můžete čekat.

1. Zoufalka

Tohle bývá velmi častý typ. Jsou to ženy, které momentálně prožívají špatné období. Opustil je muž, mají zlomené srdce a na své bolístky potřebují náplast. A přesně tou se stal váš muž.

Na co pozor: Vztah s takovou ženou bývá dost intenzivní. Je jí bídně a svůj „lék“ potřebuje velmi často a ve velkých dávkách. Muž může lehce nabýt dojmu, že jde o velkou lásku.

Výhoda: Láska to není! A většinou to dopadá tak, že zájem ženy opadne stejně rychle, jako se objevil. Jakmile se její rány z velké části zahojí. Ale pokud ji miluje váš muž, je to průšvih.

Foto: Profimedia

Zoufalka to hraje na nutnost opory od opravdového silného mužeFoto: Profimedia

2. Rozbíječka rodiny

Miluje vašeho manžela a nejspíš je přesvědčená (dost možná ji v tom utvrzuje i váš muž), že vy jste tyranka a její miláček s vámi není a nikdy nebude šťastný.

Na co pozor:Vážně vašeho muže chce a jejím cílem je vaši rodinu rozbít. A hlavně je přesvědčená, že tím vašeho manžela vlastně zachraňuje. A nebojí se nejrůznějších úskoků, třeba ne úplně plánovaného těhotenství.

Výhoda: Její urputnost může začít muže dusit. Čím víc se snaží, tím je mu jasnější, že ho chce vlastnit, a to se málokterému chlapovi líbí. Pokud mezi vámi již dávno nedošlo k odcizení, případně máte spolu děti, je tu šance, že se muž milenčiny urputnosti lekne. Ale samozřejmě mu také může její zájem lichotit natolik, že zůstane s ní.

3. Zlatokopka

Vypadá dobře, ví, co chce váš muž slyšet, jak chce, aby s ním bylo zacházeno. A tenhle komfort mu ochotně poskytne, pokud on ji štědře odmění. Ano, jde jí především o dárečky, dovolené, možná nějaký příspěvek na udržení hnízdečka lásky.

Na co pozor: Jsou to skvělé herečky, předstírat lásku vážně umí. Nic jim není zatěžko, nikdy muže nekritizují a neodmítají. A jsou vytrvalé, pokud je přísun hmotných statků dostatečný.

Výhoda:Ne každý chlap na tohle má finance. Navíc většina mužů po odeznění prvotní euforie pochopí, že jde jen o byznys, kterým si málokdo nechá rozbít rodinu.

Foto: Profimedia

Dokud to sype peníze, je zlatokopka schopná předstírat tak oddanou, milující a tolerantní partnerku, že to normální ženská nikdy nepochopí. Když ale finance dojdou, je tomuto všemu okamžitě konecFoto: Profimedia

4. Spokojená panička

Jsou to ženy, které už za sebou zásadní vztah mají. Nejčastěji jsou šťastně rozvedené, mívají děti ve věku, kdy už nepotřebují tolik pozornosti. Jsou soběstačné a chtějí se jen rozptýlit, užít si trochu mužské společnosti.

Na co pozor: Mnozí muži tohle pokládají za splněný sen. Žena, co od nich nic nechce, ale když se vidí, oba si to užijí. Samé výhody, žádné závazky. Toho se pánové neradi vzdávají.

Výhoda: Tyhle dámy o vašeho muže natrvalo nestojí. Až se dozví, že jste muži na zálety přišly, rozhodně neřeknou „tak pojď bydlet ke mně“. On se tak může vrátit domů nebo si také najít jinou otevřenou náruč.

5. Soupeřivá potvora

Vašeho muže nemiluje, jen si s jeho pomocí zvedá chatrné sebevědomí. Plní jeho přání, protože potřebuje slyšet, jak je úžasná.

Na co pozor: Budou chtít za každou cenu vyhrát. A pro vítězství udělají cokoli. Jsou schopné prosit, svádět, hrát roli ukřivděné, ale umí i psychicky vydírat.

Výhoda: Bývají dost psychicky labilní, což muže po čase unaví. Nedostává-li se jim potřebné pozornosti, mívají sklony k hysterii. A to většina mužů těžce snáší.

Byl vám partner nevěrný? Jaká byla ta druhá?

Reklama

Související témata:

Načítám