Hlavní obsah

Tyto stylové bundy vás spolehlivě zahřejí

V chladných dnech jsou teplé svršky nezbytností. Bez kterých se letos neobejdete? Pojďme to zjistit!

Článek

Horké léto vystřídal chladný podzim, a tak už je nutné vytáhnout teplé bundy a kabáty, nejlépe takové, které unosíte i v zimě. Už dávno neplatí, že pro všechny příležitosti stačí na celou podzimní a zimní sezonu jedna jediná bunda. V obchodech v dnešní době narazíte na svršky různých druhů i střihů, takže je z čeho vybírat. Nejinak je tomu i na e-shopech, například internetový obchod modino.cz nabízí značkové kousky na sport, volný čas i do společnosti.

Ve volném čase se často chcete cítit pohodlně a přizpůsobujete tomu i volbu oblečení. Pokud se chystáte na nákupy nebo na kávu s kamarádkou, oblékněte moderní prošívanou bundu. Protože má výplň z prachového peří, můžete si být jistá, že vám v ní zima nebude, navíc je velmi lehká. Můžete si ji tak kdykoliv svléknout a přehodit třeba přes kabelku. Skvěle vypadá ke slim džínám a k teniskám, ale pokud upřednostňujete kozačky, nebojte se je k bundě také obléci.

Na výlety a procházky v přírodě to chce něco trochu jiného. Co třeba parka? Díky její délce se nemusíte bát nastydnutí zad a v případě, že vás překvapí déšť, nebo snad dokonce sníh, se jednoduše schováte do kapuce. Parky jsou navíc často z nepromokavého materiálu, takže budete za všech okolností v suchu.

Bunda s prachovým peřím značky Heine

Jste sportovkyní tělem i duší? Pak je jasné, že bez sportovního oblečení nedáte ani ránu a že po elegantním kabátu sáhnete jen tehdy, pokud to je nezbytně nutné. Pro vás je jako dělaná bunda sportovního střihu. Díky modernímu prošívání ji unosíte téměř při všech příležitostech – na horách, ve městě a třeba i v lese. S klidem ale můžete obléci i kabát ve sportovním provedení. Má prodlouženou délku stejně jako klasické kabáty a přiléhavý střih se postará o to, že zima nebude mít nejmenší šanci, ať se v kabátu vydáte kamkoliv.

Dámský prošívaný sportovní kabát je dokonale univerzální

Občas každá z vás vyráží i na akce, kde je formální oblečení nutností. V takových případech nechte bundy doma a vytáhněte svršek, který podtrhne vaši ženskost. Tím je kabát. Ač se to nezdá, kabát dokáže i v sebevětších mrazech zahřát. Často je totiž vyrobený ze střižní vlny, která udrží teplo a nepropustí chlad. Pokud chcete v kabátu opravdu vyniknout, sáhněte po barevné variantě. Moc hezky vypadají kabáty v červené, zelené nebo žluté barvě. V méně chladných dnech se nebojte sáhnout ani po elegantní parce ve stylu trenčkotu. Tento střih má jednu nespornou výhodu – nosit se dá k šatům, formálním kalhotám i k džínám a teniskám.

Tento elegantní kabát značky Venca nás dostal svým ženským střihem a nadčasovým provedením

Při výběru svršků nezapomeňte krom trendů myslet i na to, aby vám dobře padly a aby vám v nich nebyla zima.

Reklama

Načítám