Hlavní obsah

Ublížil mi. Teď i v minulém životě!

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Na varování svých synů jsem nedalaFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Reklama

Velice ráda bych vstoupila do minulých životů; napíši vám příběh a závěr si udělejte sami. Po nezdařeném vztahu jsem potkala muže, dá se říct, že jsem po velkých stresech potkala svého životního partnera. Bylo nádherné, úplně jsem přestala vnímat realitu.

Článek

Na začátku tohoto příběhu jsme byli v jednom městě a vtom se před námi objevila babička jak z pohádky a řekla nám, že nám to velice pasuje a ať jsme spolu v dobrém i zlém. Jak jsme odjížděli z toho města, tak byla černá tma, ale na cestě domů se ukázal nezvyklý přírodní úkaz - cesta byla ozářena bílým světlem.

Vzpomínám si, že jemu ta babička řekla, ať mi neublíží a neodejde, a že najednou zmizela... Jak šel život, tak jsme postavili dům. Moje starší děti nám pomáhaly, po pěti letech se nám narodil nádherný syn. Tatínek byl šťastný, ale nevzali jsme se. Pak najednou začaly problémy s mými syny, hlavně partner jim nedopřál takové volnosti, jak chtěli.

Neměla jsem sílu zasáhnout. Dopadlo to tak, že oba mě varovali, že partner je na ženy a že jsem slepá a moc mu věřím. Nakonec odešli kvůli němu z domu. Nejstarší syn tragicky zahynul před pěti lety a já stále objevovala, že má partner milenky. Před dvěma roky jsem mu přišla na o 20 let mladší partnerku, která měla dvě děti. Ta se kvůli němu rozvedla.

Napřed jsem prosila, pak se nebavila, teď řeším bydlení. A to byl tak šikovný, že si našetřil na další nemovitost. Závěr je takový, že nepřistoupil ani na vlastní návrh a nechce odejít - chce mě vyštvat, mít oba domy pro sebe. Myslím si, že mně nejen nyní, ale i kdysi v minulém životě ublížil. Měl by to napravit, ale dopadlo to tak, jak to dopadlo. Co si myslíte vy? Ráda bych se zúčastnila hypnózy a zjistila, jak to doopravdy je.

Reklama

Načítám