Hlavní obsah

Účinný doplněk stravy pro podporu imunity celé rodiny

Foto: Naturamed

Vitamin D – doplněk stravy pro podporu imunity celé rodinyFoto: Naturamed

Vědecké studie jednoznačně prokazují přímé spojení mezi příjmem vitaminu D a zachováním zdravého imunitního systému. Pokud trpíte jeho nedostatkem, je váš imunitní systém ohrožen.

Článek

Můžete být méně odolní vůči chřipce nebo nachlazení, protože vitamin D pomáhá udržovat pevné zdraví a imunitu. Nedostatkem vitaminu D totiž trpí sedm Čechů z deseti.

Přichází k nám ze sluníčka, ale ne dostatečně

Vitamin D3 si tělo dokáže vytvořit díky pobytu na slunci. Během tohoto období je však sluneční svit ještě slabý a dny, kdy je spíše oblačno, převažují. Také oblečení zabraňuje tomu, aby se vitamin D vytvářel, protože paprsky sluníčka neprostoupí do pokožky. Od podzimu do jara je tedy doporučováno vitamin D3 organismu dopřát i formou doplňku stravy proto, aby imunita zůstala odolná po celý rok.

Imunita celé rodiny = základ zdraví po celý rok

Je velmi důležité dbát na to, aby svou imunitu posilovali všichni členové rodiny. Jinak totiž dochází k tomu, že nachlazení si všichni navzájem předávají celou sezonu, a nemoc tak prakticky nemá konce. Zvláště děti a senioři potřebují posílit svou obranyschopnost ještě více a na to je Vitamin D3+ perfektní. Vyrábíme ho ve formě cucavých tabletek s jahodovou příchutí pro snadné užívání.

Foto: Naturamed

Vitamin D3+ posiluje imunitu celé rodinyFoto: Naturamed

Pro silné kosti, svaly a zdravé zuby

Nejenom že vitamin D spolehlivě posiluje imunitu, ale také se podílí na vstřebávání vápníku. Proto zároveň hraje klíčovou roli v zachování dobrého stavu chrupu a kostí. To je velká výhoda, která je zásadní právě v dětství a ve stáří.

S naším produktem Vitamin D3+ máme výborné zkušenosti, a protože je ideální období pro jeho užívání, objednejte si u nás roční balení za akční cenu 399 Kč a poštovné máte ZDARMA.

Reklama

Načítám