Hlavní obsah

Unikátní novinka plastické chirurgie

Reklama

Už nikdy žádné zklamání z výsledku plastické operace! Vectra System vymodeluje váš sen o dokonalém těle. Díky 3D softwaru Vectra pro estetickou simulaci odcházíte po konzultaci s plastickým chirurgem z Asklepionu se zcela konkrétní představou finálního výsledku zákroku. V nové podobě se tak uvidíte, ještě než se váš sen stane skutečností.

Článek

Konzultace, jakou jste ještě nezažili

Přemýšlíte o plastické operaci a chcete zvolit to nejlepší? „Každý dobrý chirurg s vámi zkonzultuje požadavky, představí vám své metody a společně proberete cestu, která povede k vašemu novému já. V Asklepionu máte ale nyní unikátní možnost vidět již při první konzultaci sami sebe tak, jak budete vypadat po operaci a rekonvalescenci,“ představuje novinku doc. MUDr. Roman Šmucler, CSc. Umožní vám to Systém Vectra, který dokáže realisticky simulovat a demonstrovat estetické zákroky přímo na naskenovaném těle či obličeji. Můžete tak říct přesně, co si přejete a jaké jsou vaše představy. Zároveň s lékařem formujete své tělo až k dokonalému výsledku.

Modelace nosu a brady

Modelace prsou a zmenšení bříška

Co všechno pro sebe můžete udělat

„Klienti za námi přicházejí s požadavky, které nejsou vždy zcela reálné,“ říká MUDr. Andrea Musilová, vedoucí lékařka oddělení plastické chirurgie v Asklepionu,a vysvětluje: „Často si například přejí zmenšit nos, ale už si neuvědomí, že potřebují také upravit bradu, aby byl výsledek přirozený a půvabný. To jim nyní můžeme se systémem Vectra názorně předvést.“ Podobné je to i s dalšími zákroky. Zvětšená prsa lépe vyniknou po plastice nebo liposukci břicha, facelift s úpravou podbradku a podobně. Když vidíte rozdíl mezi výsledkem při použití pouze jednoho, nebo při kombinaci více postupů, můžete se lépe rozhodnout.

Prsa před operací a po ní

Jak budu opravdu vypadat?

U plastických operací je prvotřídní technické vybavení nutností. Díky 3D modelu si lze vytvořit přesnou představu o všech možnostech. Své tělo či obličej si můžete prohlédnout z různých úhlů, přiblížit ho v detailním náhledu, překrýt stav před zákrokem se simulací po zákroku, porovnat vedle sebe nebo nechat vzájemně prolnout v animaci. Výsledek simulace Vectra je možné vytisknout a odnést domů, kde ho může probrat se svým partnerem, přáteli, rodinou. Rozhodnout se pro změnu nebylo nikdy snadnější.

Příjemné prostředí – lůžka v Asklepionu

Reklama

Související témata:

Načítám