Hlavní obsah

Utečte podzimu! Jak? Prodlužte si léto krásnou manikúrou!

Foto: AdobeStock

Nenápadné přírodní odstíny? Kdepak. Odvažte se a ozdobte nehty neobvyklými barvami, kamínky nebo ornamentyFoto: AdobeStock

Straší vás slevové cedule „Back to School“ za každou výlohou i přibývající svetříky či kabátky v buticích? Zapomeňte na ně. Šedivý podzim má ještě čas, tak nechte vládnout barvy a užijte si vrchol léta!

Článek

I když je větší část léta už minulostí, rozhodně to není důvod hned oblékat kabáty a trávit večery zachmuřeně doma. Počasí stále přeje dovoleným, festivalům, koktejlům a užívání si dosud dlouhých slunečných dnů. Ať už vyrazíte na koupaliště, nebo na taneční zábavu pod širým nebem, dejte si vedle outfitu a make-upu záležet také na dokonalé manikúře. A jak na to? Čtěte dál!

Foto: AdobeStock

Létu ještě neodzvonilo a zářivým barvám také ne. Nebojte se změny a vyzkoušejte kombinaci více šťavnatých odstínu najednouFoto: AdobeStock

Barvy, samé barvy

Kdy jindy si dopřát na nehtech trochu divočiny než právě v létě? Pokud se toho opravdu nebojíte, vsaďte na hravé a výrazné neonové barvy a směle je mezi sebou kombinujte. Pomocí takzvané metody ombré si tak na nehtech snadno vytvoříte působivé barevné přechody, zrovna jako vídáte u svěžích letních koktejlů! Jestli si však potrpíte spíše na pastelové tóny, inspirujte se nepostradatelnou součástí léta – zmrzlinou. Co takhle jemná jahodově růžová, světlá vanilková nebo mátově zelená?

Tip: Stýskáte si, že vám paráda na nehtech s obyčejnými laky pramálo vydrží? Vyzkoušejte sadu pro úpravu gel lakem! Gel lak vypadá stejně jako klasický lak, ale vydrží na nehtech až dlouhé tři týdny. Navíc není nutná jakákoli gelová/akrylová modeláž, a krásné nehty si tak může vytvořit úplně každá u sebe doma.

Foto: AdobeStock

Úprava nehtů gel lakem je jednoduchá a zvládnete ji v pohodlí domova. Manikúra vydrží krásná i více než 14 dníFoto: AdobeStock

Ozdobte se!

V létě tak rády nosíte nejrůznější šperky a i perfektně upravené nehty se mohou stát originálním módním doplňkem – zvlášť když je krásně nazdobíte. Vsaďte na populární boho zdobení a nezoufejte – nemusíte mít výtvarný talent, stačí použít razítka nebo třeba vodolepky. Nezapomeňte ani na třpytky nebo decentní kamínky. To je krása!

Nohy jako v bavlnce

Zkrátka nemohou přijít ani vaše nohy, zvlášť když stále můžete směle nosit sandály a jinou otevřenou obuv. Chlorovaná voda z bazénů a chození naboso však může způsobit nehezkou zrohovatělou kůži a nezřídka také nepříjemné pnutí. Unaveným nohám tak dopřejte kvalitní regenerační krém nebo chladivý gel. A jistě jste pro, aby i nehty na nohou zářily barvami – tam vydrží i klasický odolnější lak. Co třeba některý s módními metalickými efekty?

Foto: AdobeStock

Buďte kreativní, slaďte barvy nehtů na rukou i nohou. Výsledek bude stylový, hravý a vy budete in a sexyFoto: AdobeStock

Voňavá regenerace

Nehty, stejně jako tělo nebo obličej, také potřebují dostat vitaminy, aby se nelámaly a okolní kůžička se nepodobala hroší kůži. Výživný olejíček podpoří růst nehtů a také je první pomocí potom, co nehty vysuší agresivní odlakovač. Navíc skvěle voní! Kokos, mango nebo meloun vám budou léto připomínat v jakémkoli ročním období!

Vláda léta stále trvá, buďte tedy královnou!

Reklama

Načítám