Hlavní obsah

Úžasné vánoční dárky na poslední chvíli

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ještě nemáte všechny vánoční dárky, a už se vám nechce běhat po přeplněných obchodech? Máme pro vás tipy na úžasné dárky pro ženy i muže, které navíc pořídíte z pohodlí domova!

Článek

Snad každý z nás si každoročně vysní, že tentokrát bude mít všechny dárečky pro své blízké vyřešené včas. Avšak mnoho z nás to zas a znova nechává na poslední dny před štědrým večerem. To samo o sobě samozřejmě není špatné, ale rozhodně by to nemělo mít negativní vliv na promyšlenost a vhodnost dárků pro naše milované.

Jaký dárek je nejlepší?

Teplé ponožky, svetr se sobem nebo vysavač? Doba, kdy jsme museli kupovat „praktické“ věci je naštěstí dávno pryč. Dnes můžeme naše milované rozmazlovat v podstatě čímkoli, co mají rádi. Nejlepší však není věnovat něco, co má obdarovaný rád, ale to, po čem touží.

Darujte krásu, darujte sebevědomí

Po čem ženy touží?

Snad každá žena touží po skvělém partnerovi, hodných dětech, dobré práci, ale také touží být krásná, mladá, sebevědomá. Krása i mládí jsou pomíjivé, sebevědomí se zase získává spíše časem. Tím časem, kterým se ztrácí mládí a krása. Jak tedy dosáhnout všeho současně? V dnešní době je naštěstí mnoho možností, jak se udržet krásná a mladá mnohem déle, než tomu bývalo ještě donedávna zvykem.

A mimochodem, víte, po čem dnes touží muži? Je to veřejné tajemství, ale v podstatě po tomtéž. Potřebují se zbavit pár kil navíc, potřebují pečovat o svůj vzhled, a navíc mají některé své specifické problémy, jako je třeba boj s vypadáváním vlasů.

Po čem ženy touží?

Darujte mládí, darujte krásu, darujte sebevědomí

Většina žen se alespoň jednou zamyslela nad plastickou operací, avšak pro mnoho žen se jedná o příliš velký zásah, který nakonec nejsou ochotny podstoupit. Navíc drtivá většina žen zkrátka nepotřebuje takto razantní zákrok.

Často bohatě stačí zvítězit v boji s vráskami nebo se zbavit pár kil nadváhy. K těmto účelům jsou mnohem vhodnější neinvazivní zákroky, jako například aplikace kyseliny hylauronové přímo do vrásky, injekční lipolýza nebo špičková přístrojová ošetření Thermage CPT a Ulthera SMASS. Tato neinvazivní ošetření dosahují výsledků srovnatelných s plastickou operací, a přitom nekladou nároky na pooperační rekonvalescenci.

Dárkový poukaz může být to pravé řešení

Vánoční nabídky

Obrovskou výhodou ve vánočním období jsou pro zákazníky nejrůznější vánoční nabídky. Některá ošetření lze ještě do Vánoc pořídit za zlomek ceny oproti cenám, běžným přes rok. Výhodné nabídky dnes nabízí i renomované kliniky a vy tak můžete svým milovaným pořídit dárek, po kterém opravdu touží.

Vzhledem k pokročilému datu je také velkou výhodou, že vybraný dárek můžete mít doma za pár minut, bez nutnosti běhat po již zmiňovaných přeplněných obchodech.

Užijte si klidné Vánoce a užijte si i ten překrásný pocit – dělat radost.

Reklama

Související témata:

Načítám