Hlavní obsah

Úžasný Hugh Jackman opět v kinech

Foto: bontonfilm.cz

Do kin přichází čtvrté pokračování X-menFoto: bontonfilm.cz

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Naposledy jsme svalnatého Australana Hugha Jackmana mohli vidět ve velmi úspěšném snímku Austrálie na konci minulého roku. Teď se vrátil k filmové roli, která ho proslavila po celém světě. Ve čtvrtém pokračování série X-Men zjistíme, proč se z něj stává krutý a nezničitelný mutant.

Článek

Už jste viděla nějaký díl z velké série sci-fi filmů X-Men? Ne? Tak to patříte opravdu mezi ten zlomek nemnohých. Například v Americe totiž jeden ze tří filmů, které se dosud objevily v kinech, vidělo více než 70 % populace. A přestože se do teď všechny díly příběhu mutantů s nadpřirozenými schopnostmi odehrávaly v blízké budoucnosti, čtvrtý díl se vrací na úplný počátek, do poměrně blízké minulosti. A to přibližně do 70. let minulého století. Jmenuje se X-Men Origins: Wolverine - tedy začátek, příběh Wolverina. A kdo to je?

Hugh Jackman opět ztvárnil roli Logana, nebo chcete-li Wolverina, mutanta s tváří porostlou srstí a drápy, schopného kompletní regenerace. Žije poklidný život v horách spolu se svou láskou, učitelkou Kaylou. Snaží se najít klid a štěstí, po kterém touží již více než 100 let. Čím déle však tak žije, tím více si uvědomuje, že před temnou minulostí neunikne. Navíc smrt Kayly, kterou nečekaně zabije jeho bratr Victor, musí být pomstěna! A tak se Logan přidává k tajné vojenské jednotce Team X.

Foto: bontonfilm.cz

Proč se z Wolverina stává monstrum?Foto: bontonfilm.cz

Těšit se můžete také na další X-Meny a množství povedených speciálních filmových efektů. Uvidíte vtipného Wadea, který je schopen zabíjet jako stroj. Další člen Bradley, v podání Dominika Monaghana, známého ze seriálu Ztraceni nebo filmů Pán prstenů, zase dokáže ovládat elektřinu. John Wraith má schopnost zmizet a zase kdykoli se objevit. A nebude chybět ani vynikající stopař Zero.

Proč tedy na film rozhodně jít? Určitě nechoďte sama, ale vezměte s sebou svoji drahou polovičku. On bude nadšený filmovými efekty a neustálou akcí (chlapi komiksové příběhy milují) a vy si užijete hereckého obsazení a výkonů. Na film jak stvořený pro vydařené rande vyrazte už dnes!

Foto: bontonfilm.cz

Foto: bontonfilm.cz

X-Men Origins: Wolverine - premiéra 30. dubna 2009 Režie: Gavin Hood Hrají: Hugh Jackman, Ryan Reynolds, Liev Schreiber, Dominic Monaghan a další Žánr: akční; v původním znění s titulky Délka: 120 minut

Reklama

Související témata:

Načítám