Hlavní obsah

Užijte si na jednom místě wellness i rozmanité zážitky

Foto: Svachovka.cz

Nyní máte možnost získat zvýhodněný pobyt ve wellness hotelu SvachovkaFoto: Svachovka.cz

Slunce svítí méně, tma přichází dříve, a navíc je venku zima a nepříjemně sychravo. Jestli vás dohnal podzimní splín a potřebujete zlepšit náladu, vezměte partnera, kamarádku nebo třeba maminku a vyrazte se hezky prohřát a odpočinout si do wellness.

Článek

Ideální by bylo utéct za teplem a koupáním k moři, ale to je finančně náročné a navíc cestování je v této době složitější. Oproti tomu je prodloužený víkend v českém wellness sázkou na jistotu.

Vyberte si wellness hotel, který nabídne nejen skvěle vybavené spa, ty správné procedury, ale také další zábavu. Ideální je v tomto ohledu celý projekt Svachovka. Jeho součástí je hotel Svachův Dvůr, který najdete na konci cesty ve vesničce Svachova Lhotka, uprostřed čisté přírody a přitom jen pár minut jízdy od centra Českého Krumlova. Ubytování si lze vybrat i v depandance Tee House nebo depandance Destilérka, kde si přijde na své i ta nejnáročnější klientela. Nyní si navíc můžete dopřát zvýhodněné pobyty ve wellness hotelu Svachovka.

Na své si přijdou i muži

Protože jste přijeli za odpočinkem, pravděpodobně nejdříve zamíříte do nového Paleo Spa. Čeká vás tu veliká vířivka pro 10 osob, bazén, sauny, parní lázeň, ochlazovací zóna a relaxační odpočívárna s výhledem do přírody. Pokud upřednostňujete soukromí a hledáte něco speciálního, vyzkoušejte některou z koupelí v relaxačních vanách. Vyrážíte-li s partnerem, který jinak wellness hýčkání moc nemusí, možná ho nalákáte na pivní lázeň Glokner.

Foto: Svachovka.cz

Udělejte si i s partnerem radost wellness pobytem plným zážitkůFoto: Svachovka.cz

Koupel je mimochodem skvělou volbou těsně před masáží. Tu si můžete naordinovat relaxační, například aroma masáž, masáž hřejivými lávovými kameny nebo třeba čokoládovou masáž, ale klidně i více sportovní a zaměřenou na problémové partie. Na závěr celého rituálu je skvělý hřejivý zábal.

Ve spa však nechybí ani solná jeskyně a vnitřní vyhřívaný bazén s výhledem. Při takto promyšlené a všestranné péči si rozhodně odpočine a načerpá síly úplně každý.

Zážitky od každého trochu

Kdybyste však odpočinek chtěli také naředit nějakými zážitky, nemusíte chodit nikam daleko. Přímo v areálu Svachovky si můžete zahrát golf na osmnáctijamkovém hřišti v meandru řeky Vltavy, a to dokonce i když jste ho ještě v životě nezkoušeli – vybavení si tu půjčíte a k dispozici jsou zkušení trenéři.

Za odměnu po výkonu si dopřejte Svachovské pralinky. V místní čokoládovně vás provedou celým procesem výroby čokolády od kakaových bobů po plnění pralinek lokálními likéry, ty jsou řemeslně zpracované, za studena macerované a plné prospěšných vitaminů.

Foto: Svachovka.cz

Řemeslně zpracované, za studena macerované likéry plné prospěšných vitaminůFoto: Svachovka.cz

Zábava může pokračovat v místním pivovaru Glokner, kam lze jít nejen na prohlídku, ale také na degustaci. A co víc, Svachovka má dokonce i svoji destilérku Svach, která s pivovarem spolupracuje a vyrábí vlastní single malt whisky. Vrcholem vaší návštěvy pak může být párování čokolády s likérem Svach’s Old Well Whisky.

Toto je sponzorovaný text tvořený ve spolupráci se zadavatelem. Článek nevytváří redakce Proženy.cz.

Načítám