Hlavní obsah

Užijte si své chvilky pohody doma v soukromí koupelny

Foto: Braun

Relax v koupelně vám zpříjemní několik tipůFoto: Braun

Aktualizováno

Zavřít se do koupelny, relaxovat a věnovat se chvíli jen sama sobě. Zkuste to s našimi tipy.

Článek

Kdo by si rád neužil chvilku jen pro sebe. Pečovat o tělo, číst si knihu nebo jen tak v klidu ležet ve vaně. Co rádi v koupelně děláte vy? Pojďte se s námi podívat, jak si relaxaci vychutnat na maximum.

Chytrá epilace za okamžik

Každá z nás chce mít hedvábně hladkou pokožku, ale trávit čas zdlouhavým holením či epilací se nám nechce. Řešením je nový chytrý epilátor Braun Silk-épil 9 SensoSmart. Ten odstraní vaše chloupky s vysokou precizností, a to i ty nejjemnější, které nezachytí ani vosk, až na čtyři týdny. Pomáhá k tomu nová technologie SensoSmart, která pomocí světelné diody upozorní na příliš velký tlak na pokožku během epilace. Účinnost epilace se totiž s vysokým tlakem snižuje. „Síla tlaku je v tomto případě velmi důležitá, aby byly zachyceny i ty nejjemnější chloupky. Ne všechny přístroje jsou ‚vnímavé‘ a regulace tlaku je u nich kontrolována,“ komentuje MUDr. Lucie Jarešová z ambulance všeobecné a estetické dermatologie L DermaMedEst. Epilátor Braun je voděodolný, takže jej v klidu můžete použít i ve sprše.

Foto: Braun

Braun Silk-épil SensoSmart 9 odstraní rychle a snadno i nejjemnější chloupkyFoto: Braun

A co obličej?

Naše tvář si zpravidla zaslouží jemnější a specializovanou péči. Přece jenom je to pro okolní svět něco jako naše „vizitka“. Běžný epilátor je však pro tento účel nepraktický, vhodnější jsou přístroje určené přímo pro péči o pokožku obličeje. Pokud zvolíte produkt s vyměnitelnými hlavicemi, jako například Braun FaceSpa Pro, s jedním přístrojem se zbavíte chloupků, provedete hloubkové či jemné čištění, namasírujete a zároveň jemně aplikujete tonikum.

Foto: Braun

Na jemnou epilaci obličeje je vhodný Braun FaceSpa ProFoto: Braun

Relax s knihou ve vaně

Napustit si horkou pěnovou koupel a alespoň na chvíli utéct od starostí do fiktivního světa knihy. Jakmile skončíte s odstraněním chloupků, ponořte se do bublin třeba s knihou „Rychleji mluvit nedokážu“ od Lauren Graham z Knihy Dobrovský. Pamatujete si na seriál „Gilmorova děvčata“ a hlavní postavu Lorelai? Právě tu ztvárnila Lauren Graham, která ve své knize mluví s humorem sobě vlastním o tématech dospívání a rodičovství. Největší část je však věnována jejím životním zkušenostem před kamerou od perných začátků až po roli, jež jí změnila život. Nechybí ani vtipné historky o koketování s veganstvím či nezáviděníhodné trapasy.

Foto: Knihy Dobrovský

Odpočívejte při čtení příběhů jedné z Gilmorových děvčatFoto: Knihy Dobrovský

Zavřít se před okolním ruchem

Uvažovaly jste někdy, jak důležitou roli v takových momentech hrají dveře? Pokud chcete mít pro své chvíle pohody naprostý klid, pořiďte si jedny zvukově izolační dveře. Tuto speciální vlastnost vám například v Sapeli na přání přidají ke všem interiérovým dveřím z nabídky. Rozhodně se nemusíte bát žádného technického vzhledu, naopak: zvukově izolační dveře mohou být v jakémkoliv designovém provedení od moderních minimalistických po rustikální dveře. Navíc lze přidat také voděodolnost, která zabrání kroucení dveří z nadměrné vlhkosti.

Foto: Sapeli

Děti a starosti ať zůstanou za dveřmi. Klid v koupelně máte díky zvukově izolačním dveřímFoto: Sapeli

Načítám