Hlavní obsah

V milencově náruči jsem omládla

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Na sex s milencem nikdy nezapomenuFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Je mi 38 let, jsem vdaná, dalo by se říci, že i šťastně. S manželem se milujeme tak dvakrát, někdy i třikrát týdně. Sex s ním je úžasný. Vždy si připadám, že letím vesmírem, prostě už po 14 letech víme, co má ten druhý rád. Loni jsem  ale byla na dovolené v zahraničí, kde jsem potkala vysokého, snědého, nádherně opáleného mladého muže s úžasně vypracovanou postavou.

Článek

Byl také na dovolené jako já. Líbil se mi na první pohled, a když se  na mě podíval, podlamovala se mi kolena! Nějak to mezi námi zajiskřilo a už se to nedalo zastavit, nebo jsem spíš ani nechtěla. Byl ke mně pozorný, nosil mi pořád nějaké dobrůtky, dokázal se se mnou celé dny smát, mazlit, povalovat na pláži, povídat celé noci, byl prostě úžasný.

Ztratila jsem úplně hlavu. Sex s ním byl úžasný, takový jsem ve svém životě ještě nikdy nezažila! Povedlo se mu, že jsem díky němu omládla. V jeho náručí jsem desetiletý věkový rozdíl ignorovala.

Načítám