Hlavní obsah

V nejlepším nás vyrušila policie

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Milování v autě má i své nevýhodyFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Téma týdne: Tajné místo na milování. Ahoj, moc ráda si práci na netu zpestřuji čtením vašich článků na portále Proženy a rozhodla jsem se také přispět svou „troškou do mlýna".

Článek

S přítelem jsme během šesti let, co jsme spolu, prožili milování na různých a často i dost zvláštních místech, ale dva zážitky mi opravdu utkvěly v paměti víc než ty ostatní...

Odhaleni v koruně stromu

První byl takový, že jsme se s přítelem milovali v parku uprostřed města v koruně vzrostlého stromu, což byl sám o sobě docela adrenalin, ale po chvíli šel kolem nějaký pán venčit svého pejska a ten - zřejmě proto, že nás cítil a asi i slyšel nějaké zvuky - začal obíhat kolem „našeho" stromu a poštěkávat a i přes volání svého páníčka odmítal odejít, a tak se jeho majitel vydal ke stromu podívat se, co to tam to zvíře má...

Naštěstí byl strom bohatě obrostlý listím, a tak nás ani jeden z nich nezahlédl, ale na tu chvíli napětí, kdy jsme se k sobě téměř nazí tiskli ve větvích a asi pět metrů pod námi se marně snažil pejskař odtáhnout svého štěkajícího psa, nikdy nezapomenu!

Přepadli nás policajti

Druhý zážitek se odehrál loni v květnu v těch volných dnech státního svátku: Bylo ošklivé deštivé počasí a jelikož jsme svá oblíbená místa v přírodě nemohli použít, přijel si pro mě přítel autem a vyjeli jsme jen tak nazdařbůh hledat nějaké opuštěné místo vhodné k zaparkování a vášnivému milování. Netrvalo dlouho a takové místo jsme opravdu našli, ale zrovna když jsme byli v nejlepším, ozvalo se bouchání na dveře auta a volání: „Policie, otevřete a vystupte si ven!"

Tak rychle jsme na sebe snad v životě oblečení nenaházeli a leknutím by se v nás krve nedořezal, a když jsme s malou dušičkou polooblečení vystoupili, dva policisté se dali do smíchu a se slovy „Jo vy jste tady to..." nám vysvětlili, že na toto odlehlé místo často vozí zloději čerstvě ukradený vůz a následně ho tady odstrojí a rozeberou a z toho důvodu že tohle místo jezdí čas od času kontrolovat. Kdykoli si na tyhle dva zážitky vzpomeneme, nemůžeme si pomoct a musíme se strašně smát!

Ale to opravdu nejkrásnější milování si s mým přítelem užíváme ve vodě - to máme prostě oba nejradši, a to ať už v přírodě v rybníce, nebo doma ve vířivce při zapnutých masážích. Na okraj vany i blízkého umyvadla rozmístíme a zapálíme aromatické svíčky a všechna ostatní světla zhasneme a to je pro nás to nejkrásnější milování! Zdravím všechny v redakci!

Tajná místa na milování, to bylo Téma minulého týdne. Už teď se ale těšíme na vaše nové příspěvky týkající se dluhů. Jaké jsou vaše zkušenosti s dluhy? Napište nám svůj příběh a staňte se tak jednou z redaktorek! Ty nejlepší přísvěky navíc ohodnotíme honorářem 500 Kč. Své příspěvky posílejte na adresu info@prozeny.cz!

Související témata:

Načítám