Hlavní obsah

V týdnu bude teplo i přeháňky. Co na sebe?

Foto: Profimedia

V tomto týdnu bude deštník nezbytnostíFoto: Profimedia

Reklama

Nadcházející týden slibuje sice časté přeháňky, ale i příjemné teploty. Deštník se tedy i nadále bude hodit, ale do města už vytáhněte sandálky, šaty i vzdušné sukně. Jarní počasí k tomu přímo vybízí!

Článek

Teploty by se v tomto týdnu neměly vyšplhat přes 20 stupňů, takže nastává ideální čas na kombinace, na které jste se celou zimu mohly tak akorát těšit. Svlékněte punčocháče a sukně nebo šaty kombinujte s páskovými sandálky na vysokém podpatku nebo tolik populárními balerínkami.

Chybu neuděláte ani kombinací na první pohled trochu kontrastní, a to je krajka a oversized kabátek. Opět zde platí pravidlo, držte se stejných barev. Pokud si oblečete světlé krajkové šaty, hledejte kabát v podobném odstínu. Krásně se doplní a šaty ještě lépe vyniknou.

Ani na vycházku do města se nemusíte vzdávat oblíbených klasických lodiček. Oblékněte k nim uvolněné boyfriend džíny, tašku přes rameno, volné tričko a nenucený, a přesto šik look je na světě. Do tašky si ovšem nikdy nezapomeňte přibalit deštník, líčení a svoji oblíbenou vůni. Budete zkrátka připravené na vše!

Romantický look

Foto: Archiv firem

Krajka je hitem letošního léta. Slaďte ji s elegantními doplňky a oversized kabátkemFoto: Archiv firem

Džínová klasika

Foto: Archiv firem

I když zaprší, nutně ven v gumákách nemusíte. Stačí mít při ruce stylový deštník, který koresponduje s vaším outfitemFoto: Archiv firem

Odpolední procházka

Foto: Archiv firem

Uvolněného looku docílíte sukní se zajímavým vzorem, volným tričkem a lehkou vůníFoto: Archiv firem

Tak co, jaký outfit zvolíte vy?

Reklama

Načítám