Hlavní obsah

Vagina a jazyk - rozkošné spojení! 2

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Šikovný jazyk se dá nahraditFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

2. díl - Vypsání abecedy do klitorisu? Pro šikovný jazýček to není žádný problém. Co když ale není v dosahu? Lze ho něčím, aspoň dočasně, nahradit? A jak spojit jazykové kmitočty s houpačkou?

Článek

Fantazijní poloha 69

Poloha „hlava k nohám toho druhého" je vhodná pro všechny, kteří nevydrží v nečinnosti a roztouženi lační po kontaktu s partnerovým klínem. Nebylo by fajn prožít takhle orgasmus současně? Těch, jež se při přijímaném orálu rády starají o penis, taky není málo. Není ale nad to položit se na bok, nechat muže, aby vaši spodní nohu, respektive stehno, využil jako měkký polštář, a umožnit mu dráždění klína bez bolesti za krkem. Pro opravdu lačné a nenasytné máme jeden tip na narozeninový dárek.

Přejte si Pussy kisser, což je vibrující pomůcka, která po přiložení na vaginu a stisknutí pumpičky vytvoří podtlak. V kombinaci s lubrikačním gelem celkem věrohodně imituje vlhká ústa (cena asi 700 Kč). Líbat a lízat ale umí i věcička s názvem Red hottie tongue, která vypadá jako pootevřená ústa s vypláznutým jazykem pohybujícím se dvěma směry. Dvanáct rychlostních vibrací nenechá žádnou ženu chladnou (cena asi 1000 Kč).

Houpy hou k orgasmu

Další vtipnou pomůckou určenou výhradně pro orální sex (s využitím pro oba) je speciální houpačka, která se zavěsí na dveřní či stropní rám. Důvtip spočívá v postroji, který dámě chystající se pyšně ukázat partnerovi svůj rozkrok roztáhne nohy tak, že osoba vzpřímeně sedící má k němu ideální přístup a nehrbí se čili eliminuje bolesti zad a krční páteře. Bohužel tato pomůcka není pro český trh (snad zatím) dostupná, ale náhradní alternativa by tu byla. Jmenuje se Special Ops-Swing (6990 Kč) a její možnosti jsou vskutku fantazijní, neboť nabízí nepřeberně zajímavých a krkolomných poloh, čímž se neomezuje pouze na orální sex. Zkrátka mít něco takového třeba na chalupě, tak tam budete častěji než doma.

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Pro orální sex existuje více polohFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Ovšem i bez houpačky se toho dá hodně vymyslet, však co si budeme povídat... S úspěchem se setká i pouhopouhé stání u zdi, kdy muž vkleče nebo sedu ukazuje své umění orálního „kmitočtu". Od věci není ani zahřívání. Horký dech směřovaný přes látku - kalhotky - do klína... Představte si kontrast ještě vlhkých, studících plavek a jeho ústních termoschopností... (V každém případě se ale vyvarujte foukání do pohlavních orgánů.)

Řetězová reakce

Požádejte svoji milovanou polovičku, aby se seznámila s vibrátorem menších rozměrů. Může mu dost pomoci. Když totiž při dostatečném vzrušení přitiskne na poštěváček svůj jazyk, který rozechvěje přiložením vibrátoru, katapultuje ho to do kategorie velmi schopných milenců. Vytiskněte mu tento článek a postarejte se tak o svoje orgastické blaho!

Pochva jako číše

Paul Joannides v knize Sex je umět, chtít a vědět popisuje i trochu exotickou praktiku s využitím šampusu, která však není vhodná pro ženy s citlivou poševní sliznicí. Stručně popsáno: Lehnout, roztáhnout nohy a přeměnit svůj klín v pohár naplněný šumivou dobrůtkou. Kdo může říct, že byl u takto bohatě prostřeného rautu? Málokdo! Až ochutná, zapomene i na pivo. Bohužel s přihlédnutím k aktuálnímu zdravotnímu stavu jeskyňky tuhle vychytávku můžou lačným ústům nabídnout jen vyvolené klíny...

A teď jedna záludná otázka: Je po tomhle všem snad možné, aby orální sex neměl někdo rád? Jestli ano, dejte nám o tom vědět na info@prozeny.cz a přesvědčte nás svými argumenty!

Reklama

Související témata:

Načítám