Hlavní obsah

Valentýn, který se zapíše do historie

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Valentýn nabízí příležitost, jak se zastavit a věnovat tomu, na čem záleží. Udělejte si letos výjimečného Valentýna ve znamení lásky, vášně a sexu. Tyhle kousky spodního prádla nás nastartují.

Článek

Sex nám prospívá. Sex a láska společně dokážou i hory přenášet. To není žádná novinka. Píše se o tom neustále. Když si chceme udržet dobrou fyzickou i psychickou kondici a mít harmonický vztah, bez zvládnutého intimního života to nepůjde. Už dávno se například prokázalo, že sex snižuje krevní tlak, pomáhá posilovat imunitní systém a zvyšovat obranyschopnost organismu, snižuje váhu, zlepšuje spánek, vyhlazuje ženskou pokožku, některé studie dokonce uvádějí pozitivní vliv na velikost prsou.

Pozitivních účinků na naše zdraví, včetně pocitů štěstí daných vyplavováním endorfinů během sexu a orgasmu do krve, se prokázala dlouhá řada. Jenže naše životy se také výrazně zrychlily, obsahují daleko více nahodilosti a stresů, které nás od důležitých momentů odvádějí. A proto jsou svátky typu Valentýn moc fajn. Valentýn nám Ježíška neukradne, a přitom nám dává možnost zpomalit, vzpomenout si na svou lásku a vylepšit nebo i restartovat náš sexuální život. A tomu pomáhá i erotické prádlo.

Erotické prádlo podporuje fantazii

Erotické prádlo má jednu obrovskou výhodu. Podporuje fantazii partnerů a pracuje s našimi přirozenými zbraněmi. A ty jsou dokonalé právě takové, jaké jsou. Tak je nechejme promluvit plnou silou. Ukažme se o letošní valentýnské noci v jiném světle a rozjeďme sexuální fantazii na plné obrázky.

Na e-shopu Leontyna.cz, který má za sebou 10 let činnosti a více než 150 000 spokojených klientů, najdete velmi pestrou nabídku erotického prádla nejen pro žhavou valentýnskou noc či den (na místě ani hodině nezáleží).

Svůdná košilka odhalí jenom to, co dovolíte, a přitom nastartuje fantazii na plné obrátky

Erotické komplety podle vaší chuti

Probuďte své divočejší já. Kdy jindy než právě na Valentýna? Prohlédněte si například nabídku erotických kompletů, které dokážou nažhavit i nejusedlejšího a nejstydlivějšího chlapa pod sluncem. Je pouze na vás, zda se budete držet trochu zpátky a vyberete si spíše decentní, ale zatraceně svůdnou košilku Livco Corsetti) nebo popustíte uzdu fantazii a rozpoutáte vichřici v korzetu à la „školačka“ Obsessive).

Hravý komplet á la „zlobivá studentka“ nenechá chladným ani toho nejusedlejšího chlapa pod sluncem

Nebojte se experimentovat s erotickými Body či Bodystocking

Nezapomenutelné zážitky vyžadují i trochu odvahy a riskování. Dopřejte si takový zážitek např. díky body značky Obsessive) nebo to rozjeďte opravdu na plné obrátky s Bodystocking kouskem z naší nabídky – http://www.leontyna.cz/bodystocking/. Valentýnská noc přichází sice pouze jednou v roce, ale váš nový erotický kousek v šatníku bude sloužit celý rok. Je pouze na vás, kolikrát v roce si valentýnskou noc zopakujete. Limity neexistují a jsou pouze ve vašich hlavách.

Nebojte se letos i trochu experimentovat a vyzkoušejte některý ze svůdných BODYSTOCKING kousků

Rychlé dodání a garance kvality

E-shop Leontyna.cz prodává špičkové erotické prádlo značek LivCo Corsetti, Avanua, Passion nebo Obsessive, Tessoro, Axami, Anais. Potřebujete-li doplnit spodní prádlo, najdete u nás výrobky všech důležitých světových výrobců, a to dámský i pánský sortiment. Zboží skladem dodáváme do 24 hodin, ostatní zboží většinou do týdne. Náš vlastní sklad čítá tisíce položek.

A hlavně, naši zákazníci nás mají rádi. Na portálu Heureka.cz držíme hodnocení okolo 95 %. Budeme rádi, pokud mezi spokojenými klientkami přivítáme i vás. Valentýn se blíží, užijte si ho letos jako nikdy před tím!

Reklama

Související témata:

Načítám