Hlavní obsah

Valentýnská proměna čtenářky!

Foto: Petr Makovička

Valentýnskou proměnu vyhrála čtenářka KarolínaFoto: Petr Makovička

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nesoutěžíte, protože jste přesvědčená, že byste stejně nic nevyhrála? Chyba! To samé si totiž myslela naše čtenářka Karolína, která vyhrála speciální Valentýnskou proměnu. V ní navíc nepřišla jen k novému účesu a skvělému líčení, ale i k fungl novému modelu a poukázce na romantickou večeři pro dva!

Článek
Foto: Petr Makovička

Sympatická Karolína je maminkou dvouletého chlapečkaFoto: Petr Makovička

Foto: Petr Makovička

Před proměnou jsme ji trochu vyzpovídaliFoto: Petr Makovička

Chcete vidět, jak úprava vlasů i celá proměna probíhala? Podívejte se na video naší reportérky Petry Zajíčkové!

Protože je černá barva neskutečný držák, kadeřnice začala vymývací lázní, která ji trochu stáhla. Pak už nic nebránilo tomu, aby nová barvička v odstínu „honey“ dobře chytala. Střih kadeřnice přizpůsobila tvaru obličeje a vlasy více sestříhala. Výsledkem byl úžasný účes, ze kterého jsme byli „paf“ nejen my, ale i vítězka Karolína. A víte, co bylo vtipné? Poté, co se vítězka proměny pořádně prohlédla v zrcadle, vytáhla vzorový obrázek, který si přinesla jako svůj snový účes. Byl téměř totožný s tím, co jí vytvořila šikovná Táňa!

Foto: Petr Makovička

Vlasy kadeřnice trochu zesvětlilaFoto: Petr Makovička

Foto: Petr Makovička

Nový střih Karolíně moc slušelFoto: Petr Makovička

Na řadě bylo líčení. „Karolína má bezproblémovou pleť, ta se líčí skoro sama,“ libovala si vizážistka Natálie ze serveru nataliehostacna.com. Začala podkladovou bází, která pokožku krásně vyhladila, nanesla make-up a pak se vrhla na líčení očí. „Použila jsem světle oranžový základ, víčka jsem lehce vystínovala a pak jsem Karolíně vytvořila linky. Místo černé jsem použila tmavě modrou. Na rty jsem potom použila zářivou rtěnku,“ popisuje Natálie Hostačná.

Foto: Petr Makovička

Vizážistka pochvalovala Karolíninu pleťFoto: Petr Makovička

Foto: Petr Makovička

Závěr líčení korunovala zářivá rtěnkaFoto: Petr Makovička

Foto: Petr Makovička

Výsledkem jsme byli všichni nadšeniFoto: Petr Makovička

Poté, co jsme se se salonem Portrait rozloučili, vyrazili jsme směr náš redakční ateliér, kde už na nás, respektive na Karolínu, čekaly krásné šaty, které napůjčovala stylistka Jana Letková. Hned jí zaujaly krásné černé šaty, které si nakonec i jako jednu z výher odnesla.

Podívejte se, jak jí modely slušely!

Foto: lososové šaty (Topshop, 1530 Kč), boty (Mixer, info o ceně v obchodě), náhrdelník (H, 250 Kč)

Foto: černé šaty (Topshop, 1660 Kč), set náramků (Topshop, 500 Kč), boty (Mixer, info o ceně v obchodě)

Foto: květované šaty s páskem (Orsay, 969 Kč), psaníčko (Orsay, 400 Kč), boty (Mixer, info o ceně v obchodě)

A pomyslná třešinka na dortu? Karolína od nás získala poukázku na romantickou valentýnskou večeři pro dva do řecké taverny Kri-Kri! Věříme, že si čtenářka i její manžel dnešní večer jaksepatří užijí! A jak ho strávíte vy?

Související témata:

Načítám