Hlavní obsah

Vánoce jsou o dobrých skutcích. Udělejte nějaký i vy

Foto: Halfpoint, Shutterstock.com

Vánoce jsou o dobrých skutcíchFoto: Halfpoint, Shutterstock.com

Aktualizováno

Kdy jindy dělat dobré skutky, když ne teď. Vánoce jsou svátky, kdy se naše srdce otevírají. Přemýšleli jste, jaký dobrý skutek letos uděláte? Zapojte se do kampaně „Udělejme spolu svět lepší“. I malé gesto může pomoci dobré věci. Nákupem doplňků stravy od GS pošlete zdraví do domovů pro seniory.

Článek

Krédem firmy Green-Swan Pharmaceuticals, působící na českém trhu více než 20 let, je pomáhat jejich zákazníkům ke zdraví. Letos se rozhodli pomoci těm nejzranitelnějším – seniorům. „S ohledem na současnou pandemickou situaci jsme si všichni uvědomili, jak jsou naše babičky a dědečkové ohrožení a zranitelní. Proto jsme se rozhodli udělat svět lepším a poslat seniorům spoustu vitaminu C pro podporu imunity,“ říkají shodně v GS.

Třikrát radost z jednoho dárku

Vyberte si vánoční dárek plný zdraví zabalený do krásného vánočního balení, které udělá pod stromečkem radost každému. Pod víčkem každého balení je ukrytý speciální kód. S tímto kódem můžete vybrat jeden konkrétní domov pro seniory, do které za vás pošle zdarma Green-Swan Pharmaceuticals měsíční kúru GS Vitaminu C 500 se šípky. Za tento dobrý skutek dostanete dárek. Odměnou vám může být poukaz na lázeňský pobyt, roční kúra přípravku GS nebo hodnotový voucher. Dárek čeká na každého. Výběr domova pro seniory a vyzvednutí dárku učiníte na stránce darujigs.cz.

Foto: Green-Swan Pharmaceuticals CR, a. S.

Vánoční balení se dvěma zlatými srdci Foto: Green-Swan Pharmaceuticals CR, a. S.

Jeden kód z krabičky znamená jeden šťastný senior

Vyberte si z luxusních vánočních balení, která poznáte tak, že jsou označená dvěma zlatými srdci a heslem „Udělejme spolu svět lepší“. Udělejte radost sobě nebo někomu blízkému. Vánoční balení zakoupíte v lékárnách i na e-shopu GS Klub. Pod víčkem najdete kód i s návodem. Po zadání kódu vyberete jeden z domovů pro seniory v nabídce a na e-mail obdržíte informace o dárku, který navíc získáte. Zásoby vitaminu C pro seniory doručuje GS do domovů v průběhu celé kampaně. Vy se tak o nic nemusíte starat a můžete mít dobrý pocit, že jste pomohli dobré věci.

Reklama

Načítám