Hlavní obsah

Vánoční dárky, se kterými zazáříte

Reklama

Polovina listopadu se přehoupla, a to znamená jediné… Advent se nezadržitelně blíží. A vy jste ještě nezačali přemýšlet, co vyberete blízkým?

Článek

Máme pro vás několik blýskavých tipů, se kterými určitě uspějete. Šperky jsou takovými evergreeny mezi vánočními dárky a vůbec mezi dárky obecně. Šperk potěší jak mladou dívku, tak ženu zralého věku, a když dobře vyberete, najdete vhodný šperk i pro partnera.

Dárky, které nepoloží rodinný rozpočet

Zároveň chcete, aby vám Vánoce způsobily co nejmenší vítr v peněžence a dárky nepoložily na zbytek roku váš rodinný rozpočet. Proto doporučujeme vybírat ze šperků Troli, které jsou velmi krásné, ale až neuvěřitelně levné. Troli si zakládá na ideálním poměru cena vs. kvalita a beze zbytku toto předsevzetí dodržuje. Například náušnice Troli seženete už od 139 Kč.

Náramky Troli Wrap s dopravou zdarma

Hitem posledních několika sezon jsou takzvané wrap náramky. Wrap znamená omotat – v tomto případě tedy omotat kolem ruky. Troli Wrap náramky si v ničem nezadají s těmi od proslulých značek šperků, jsou ale na rozdíl od nich znatelně levnější. Náramky Troli Wrap seženete na Sperky.cz již od 295 Kč, a nyní navíc s dopravou zdarma. Vybírat můžete z velkého množství barev a stylů náramků a je pravděpodobné, že nezůstanete jen u jednoho.

Náramky Troli Wrap seženete na Sperky.cz již od 295 Kč, a nyní navíc s dopravou zdarma

Hit loňských Vánoc stojí méně než 200 Kč

Nejprodávanějšími náušnicemi se staly náušnice Troli Rivoli. Jsou zdobené krystaly Swarovski v oblíbeném brusu Rivoli. Tyto náušnice seženete i v barevných odstínech, ale tím nejoblíbenějším je odstín Crystal, tedy čirý kámen. Náušnice jsou z obecného kovu, ale díky speciální povrchové úpravě, která se nazývá rhodiování, jsou velmi odolné proti oděru, nečernají a udrží svůj vzhled stejně jako náušnice z drahých kovů. Seženete je jen za 199 Kč na Sperky.cz, a navíc k nim dostanete sáček z organzy zdarma.

Náušnice Troli Rivoli seženete jen za 199 Kč na Sperky.cz, a navíc k nim dostanete sáček z organzy zdarma

Na vánoční večírek? Náušnice, které září ve tmě!

Nepřehlédnutelná budete na vánočním večírku s náušnicemi Troli Cabo UV. Jak už UV v názvu náušnic napovídá, náušnice svítí ve tmě nebo pod umělým osvětlením. Mají překrásnou barvu, proto sladěná do stejný barev budete vypadat prostě báječně. UV náušnice koupíte na Sperky.cz jen za 189 Kč, dostanete k nim také sáček z organzy zdarma. Tak když už si je budete kupovat pro sebe, přidejte nějaké i pro kamarádku pod stromeček.

Buďte hvězdou na vánočním večírku s náušnicemi Troli Cabo UV, které svítí ve tmě nebo pod umělým osvětlením

Šperk ocení i váš partner, stačí dobře vybrat

Pořídit muži šperk není jen tak. Je potřeba dobře promyslet, jaké šperky (a jestli vůbec nějaké) nosí. Muži nejčastěji volí pouze hodinky a snubní prsten, proto každý další šperk musíte vybírat pečlivě tak, aby po Vánocích neskončil v šuplíku. Snažte se vybírat pánské šperky Troli podle oblečení.

Náramky Troli se hodí k outfitu na party i na běžné každodenní nošení

Pokud víte, že má váš partner rád náramky nebo šperky z oceli, není co řešit. Udělejte radost svým blízkým a samozřejmě nezapomeňte ani na sebe.

Reklama

Související témata:

Načítám