Hlavní obsah

Vánoční proměna s Ryorem

Foto: Daniel Sychra

Foto: Daniel Sychra

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

„Vyhrajte vánoční proměnu s Ryorem pro sebe a maminku!“ hlásali jsme před časem a vy jste soutěžily jako o závod. Všechny jste chtěly být ještě krásnější a prožít Vánoce s novou image. Které dvojici se poštěstilo změnu vizáže vyhrát a jak si dámy celodenní rozmazlování užívaly? Pojďte se mrknout!

Článek
Foto: Daniel Sychra

Foto: Daniel Sychra

Relax v kosmetickém salonu

Maminka Ivana si užívala ošetření zaměřené na péči proti stárnutí, a tak na ni po příjemné masáži dekoltu nanesla kosmetička Veronika Lešetická ultra účinnou kolagenovou masku. Potom si na Ivanu pěkně „posvítila“ červeným světlem, které podle paní Evy znásobuje účinky kolagenové masky.

Veronika má krásnou pleť, ale protože ji občas potrápí pupínky, zaměřila se kosmetička právě na tenhle problém a ošetřila jí tvář přípravky Ryor určenými k boji proti akné. Na Verču naopak zamířili modré světlo, které je na její problém ideální. Ani jedné se vůbec nechtělo vstávat, kosmetika byla tak příjemná, že by hravě usnuly, ale přišel čas na další proceduru – líčení.

Foto: Daniel Sychra

Foto: Daniel Sychra

V rukou vizážistky

Veronika si dala na našich čtenářkách záležet a vytvořila precizní make-up s krásně nalíčenýma očima. Jak maminka, tak i dcera se ale běžně téměř vůbec nelíčí, a tak na ně byly tmavší stíny příliš výrazné. My jsme je naopak obdivovali! Pak už jen trocha tvářenky, nalíčit rty a bylo to!

Po výborném obědě potom vítězky vyfasovaly taštičku plnou kosmetiky Ryor (každá dostala produkty k péči právě o svůj typ pleti) a vyrazili jsme směr kadeřnický salon.

Foto: Daniel Sychra

Foto: Daniel Sychra

Pod nůžkami Moniky a Moniky

V salonu X-Style Beauty si potom Veronika s Ivanou nemohly vynachválit péči a starostlivost kadeřnického tandemu Moniky a Moniky.

Paní Ivana byla ze svých vlasů nešťastná, po nemoci s nimi měla trable a kadeřnici říkala, že z nich určitě nic nepůjde vytvořit. Šikovná Monika Štětková ji ale vyvedla z omylu. „Vlasy jsem paní nabarvila barvou Inoa od L 'Oréalu, která je bez amoniaku a navrací vlasům lipidickou hodnotu. Díky ní jsou vlasy lesklé, pevné a lépe se upravují. Odstín jsme vybraly čokoládový, krásně podtrhnul Ivančinu barvu očí. Přidala jsem ještě decentní vínové pramínky a vlasy ve vrchní partii odlehčila, aby se lépe formoval objem. Délku jsem zachovala tak, aby paní mohla vlasy lehce stáhnout do culíku.“

Dcery Veroniky se potom ujala další Monika, tentokrát Utratilová. Přestože představa kadeřnic byla Verče vlasy ztmavit, slečna chtěla vyzkoušet světlejší odstín, a tak si nechala vlasy hustě promelírovat blond barvou. Vlasy potom kadeřnice sestříhala o téměř patnáct centimetrů, odlehčila je prostříháním a ustřihla Veronice ofinu.

Foto: Daniel Sychra

Foto: Daniel Sychra

A jak se proměna líbila vítězkám?

Dcera Veronika:

„Masáž v kosmetickém salonu byla velmi příjemná, ráda jsem si vyzkoušela i modré světlo na problematickou pleť. Líčení mě tolik nenadchlo, normálně se nelíčím, takže jsem si připadala dost výrazná.

V salonu X-style Beauty jsem byla naprosto spokojená, střih mi přidal na objemu, který mi u dlouhých, jemných vlasů vždycky scházel. A barva je taky super, původně mě kadeřnice chtěla spíše ztmavit, ale já jsem chtěla změnu, tmavé vlasy nosím celý život."

Maminka Ivana:

„Kosmetika i masáž obličeje v salonu Ryor byly prostě úžasné. Jen líčení očních partií pro mě bylo příliš tmavé, mám radši světlé barvy. S celkovou úpravou vlasů jsem moc spokojená. Barva i střih jsou nádherné, cítím se výborně.“

Co říkáte, že jim to sekne?

Reklama

Související témata:

Načítám