Hlavní obsah

Variabilní „ameriky“ rozzáří každou kuchyň

Foto: Jindřich Valenta – Concept

Designová linie vestavných spotřebičů v tmavém nerezu Titatinia od české značky Concept. Zdroj: Archiv ConceptFoto: Jindřich Valenta – Concept

Stejně jako podzim přináší první chladné dny a mrazivá rána, tak i pro českou značku Concept je toto období spojené s chlazením. Rodinu velkých spotřebičů rozšířila o novinky v podobě amerických lednic. A výběr je opravdu široký. Od dvoudveřových modelů Side-by-Side, přes tří a čtyřdveřové, až po netradiční variantu French door, jejíž mrazicí část tvoří prostorné zásuvky.

Článek

Rádi byste si americkou lednici pořídili, ale prostory vaší kuchyně vám to neumožňují? Řešením jsou modely s unikátní šířkou 83 cm, které lépe zapadají do konceptu typické české kuchyně a díky standardní hloubce nevystupují před kuchyňskou linku.

Foto: Jindřich Valenta – Concept

Americké lednice Concept perfektně pasují i do menších panelákových kuchyní.Foto: Jindřich Valenta – Concept

Aby vaše potraviny vydržely dlouho čerstvé

Pojítkem celé nové řady lednic je jejich praktické a funkční řešení, aby péče o vaše potraviny byla co nejlepší a chladnička vám dlouho a dobře sloužila. Díky moderním technologiím, kterými jsou lednice vybaveny, se vaše potraviny uchovají déle čerstvé a uvnitř lednice nedochází k míchání vůní a chutí. Užitečnou vychytávkou je i variabilní zóna, ve které můžete regulovat teplotu a využít ji dle svých aktuálních potřeb – jako chladničku, nulovou zónu nebo soft mrazák. Samozřejmostí je i nízká spotřeba energie, na které má hlavní zásluhu invertorový kompresor, který je méně hlučný, efektivněji chladí a má delší životnost.

Foto: Jindřich Valenta – Concept

Jedinečná třídveřová lednička s variabilní zónou, ze které můžete udělat chladničku nebo mrazák.Foto: Jindřich Valenta – Concept

Dejte stopku odmrazování

Snad nejméně oblíbenou činností spojenou s lednicí je odmrazování. Určitě to znáte. Mrazák už zavíráte násilím, šuplíky nejdou vytáhnout, a když už se konečně zadaří, přehrabujete se monotónními balíčky obalenými ledovou krustou a hledáte ten pravý. S tím už je konec. Všechny lednice jsou vybaveny beznámrazovou funkcí Total No Frost, která zamezuje tvorbě námrazy uvnitř celého spotřebiče.

Designové linie

Moderní nadčasový design a ucelené řešení kuchyně. To je směr, kterým se česká značka Concept ubírá. Své produkty ladí do designových linií, které vám dopomohou k dokonalému sladění interiéru kuchyně. Nejžhavější novinkou je linie Titania, která se vyznačuje tmavým nerezem. Všechny spotřebiče spojuje jednoduchý a čistý styl, který je v dnešní době velmi oblíbený a celé kuchyni dodá na komfortu. V podobném duchu se nesou i ostatní linie – Black, White a Sinfonia. Společným prvkem pro první dvě je sklo, které do kuchyně vnese nádech luxusu a působí velmi čistě a elegantně. Pro Sinfonii je typický nerez doplněný o černý detail. Jednotlivé spotřebiče jsou spolu dobře kombinovatelné a nabízejí širokou škálu možností řešení kuchyňského prostoru.

Foto: Jindřich Valenta – Concept

Americké lednice Concept jsou laděny do designových linií.Foto: Jindřich Valenta – Concept

Zajímají vás další vychytávky? Mrkněte na www.my-concept.cz.

Reklama

Načítám