Hlavní obsah

Vékávéčka dnes naposled! Přijde šok!

Foto: iprima.cz

Nemůžete se dočkat, jak to dopadne?Foto: iprima.cz

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

I nekonečné seriály musí někdy skončit. Zřejmě takového hesla se drží televize Prima, protože po více než čtyřech letech opustí oblíbená „Vékávéčka“ české domácnosti. Pomyslné loučení diváků se svou „pravidelnou dávkou emocí“ proběhne ve velkém stylu! A jak to celé dopadne? To se dozvíte v našem článku!

Článek

Na začátku byla Rodinná pouta – nejistý projekt, u nějž ani sami tvůrci netušili, jestli divačky vůbec akceptují něco jako „český nekonečný seriál“. Ale stal se zázrak. Každé úterý a čtvrtek se na tu nejnovější sérii „Vékávéček" dívalo průměrně 896 tisíc diváků. Prima odvysílala v sedmi epizodách celkem 540 dílů. A jak celá pohádka skončí? Happy-endem!

S rodinami Skálových a Rubešových to celé začalo. Eva jako nalezená dcera Hynka Skály se zamilovala do Adama, nejmladšího syna Františka Rubeše. A u stejných dvou rodin to také skončí. Honza Skála (Saša Rašilov) konečně poznal svou novou životní lásku a požádá o ruku Kristýnku Rubešovou (Silvie Koblížková). Se sňatky se roztrhne pytel! Ta „pravá nefalšovaná“ svatba čeká totiž i na starší generaci!

Pod čepec skočí taky Hynek Skála, a to s krásnou Danielou Hartlovou (Miloslav Mejzlík a Iva Kubelková). Ta po svém trápení kvůli nemoci a bývalému manželovi konečně najde štěstí v náruči zajištěného a hlavně empatického muže. A aby toho nebylo málo, Marcela zapomene na dlouholeté manželské tahanice a rozhodne se, že si Filipa vezme podruhé! Na veselce ovšem nečekaně omdlí a je odvezena do nemocnice…

Jak je vidět, i ta poslední sladká tečka za všemi díly „Vékávéček“ bude stát opravdu za to! A jestli se chystá další český nekonečný seriál? To Prima zatím úzkostlivě tají.

Reklama

Načítám