Hlavní obsah

Velikonoce bez stresu a bezpečnější: Víme, jak zařídit nákup

Foto: Tesco Stores

Velikonoce bez stresu a v bezpečí – díky nákupům potravin onlineFoto: Tesco Stores

Velký úklid, nákupy, chození do práce a do toho všeho ještě vládní zákazy a doporučení. Zjistěte, jak si velikonoční přípravy a svátky jara užít i v době covidové.

Článek

Ať už chcete ušetřit čas, nebo jste se rozhodli omezit nákupy v kamenných obchodech kvůli současné situaci, nabízí se stejné řešení: potraviny i drogerii pořiďte online z pohodlí domova. 

Nákupy za vás zvládnou jiní. Stačí nakoupit online z domova

Podle výzkumů strávíme nakupováním potravin a drogerie přibližně 2,5 až 3 hodiny týdně. Před Velikonocemi je tento čas ještě delší. Nakoupit je třeba celou řadu potravin, úklidové prostředky, dekorace a další nezbytnosti. Na druhou stranu je tu spousta lidí, kteří se během pandemie snaží obchodům vyhnout a zůstávají raději v bezpečí domova.

Foto: Tesco Stores

Spolehněte se na Tesco Online nákupy s doručením až do domuFoto: Tesco Stores

Spolehněte se na doručení až do domu 

Právě takovou službu nabízí síť obchodů Tesco. Se službou Tesco Online nákupy si objednáte domů vše od ingrediencí na velikonoční pečení až po řezané květiny, dekorace nebo úklidové pomocníky. Nákup vám kurýr přiveze ve smluvený čas až k prvním dveřím. Můžete tedy zapomenout na nošení těžkých tašek.

Svůj nákup si můžete objednat i 3 týdny dopředu a objednávku lze upravovat až do 23.00 v den před doručením nákupu. 

Velikonoční nákup stihnete zařídit i z procházky 

Nikde není psáno, že nákup musíte objednávat pouze doma od stolu. Stáhněte si do mobilu aplikaci Tesco Online nákupy a budete mít celou nabídku Tesco jako na dlani. Aplikace pro vás zařídí spoustu věcí a usnadní vám každý nákup:

✓ Opakovaný nákup vyřídíte na jedno kliknutí

✓ O všech akčních nabídkách budete vědět jako první

✓ Svůj nákupní seznam můžete sdílet s celou rodinou

✓ Oblíbené produkty si označíte hvězdičkou

✓ S čtečkou čárových kódů přidáte zboží do seznamu oskenováním EAN kódu

Foto: Tesco Stores

S Tesco Online nákupy si užijte Velikonoce v kliduFoto: Tesco Stores

Když se chcete vyhnout frontám nebo bydlíte daleko

Pokud vám nevadí si pro svůj nákup dojet, ale nechce se vám navštěvovat obchody, je pro vás ideální služba Klikni+Vyzvedni. Svůj nákup si objednáte jako obyčejně, místo doručení domů ale zvolíte možnost Klikni+Vyzvedni. Objednávku si pak vyzvednete ve výdejním místě supermarketu nebo hypermarketu Tesco.

A pro ty, kteří budou Velikonoce trávit na vesnici nebo třeba na chatě na horách, je ideální služba Tesco zásilka. Do tří pracovních dní jednoduše doplníte zásoby trvanlivých potravin, nápojů, kosmetiky, čisticích prostředků nebo produktů pro děti i mazlíčky.

Reklama

Načítám