Hlavní obsah

Velikonoční horoskop lásky a sexu

Foto: Thinkstock

Co vaši lásku o Velikonocích čeká?Foto: Thinkstock

Reklama

Co říkají hvězdy o letošních Velikonocích? Budou to svátky žhavého milování, ale i pomluv a hádek. Chcete vědět, co čeká právě vás? Stačí málo, nahlédněte do vašeho nebo miláčkova znamení a užíjte si dny volna, jak se patří!

Článek

Během velikonočních svátků budou planeta lásky Venuše a Merkur, planeta komunikace, ve smyslném znamení Býka, ale nebudou si rozumět s Marsem v ohnivém znamení Lva. Proto bude dobré se po všechny dny držet hesla „mlčeti zlato"! Platí to zejména pro ty, kteří v tomto období neprožívají zrovna idylické vztahové období, protože kvadratura Marta na Venuši může vyvolat vyostření konfliktů, a přítomnost Merkura nás bude ponoukat k hádavosti. Neposlouchejte pomluvy, o nikom nemluvte za zády, a když se rozčilíte, počítejte do deseti, to je cesta, jak nikoho slovně nezranit, zejména svoji drahou polovičku.

Pokud mne poslechnete, prožijete Velikonoce v klidu! Do hvězdné hry se totiž připojí mocný pán podsvětí Pluto, vládce sexu, což pocítí všichni zvýšenou erotickou touhou, a jste-li narozeni ve znamení Býka nebo Kozoroha, je možné, že právě v období Velikonoc potkáte svoji osudovou lásku!

Beran (21. 3.– 20. 4.)

Opětovně si připomenete, proč jste s intimním protějškem navázali vztah, co vás k sobě poutá. Váš vládce Mars putuje vaším domem mileneckých vztahů, a díky sextilu se Saturnem máte během svátků příležitost partnerství utužit, uzemnit, a to i v případě, že řešíte nějaké problémy. Je to právě Saturn, který vám pomůže partnerství stabilizovat. Pokud jste nezadaní, dostáváte skvělou možnost navázat vztah, ve kterém se budete moci na svého partnera či partnerku vždy spolehnout, a vězte, že sexuální apetit z partnerství nevymizí ani po více letech soužití!

Foto: thinkstock.com

Berani mají příležitost utužit vztahFoto: thinkstock.com

Býk (21. 4.– 21. 5.)

Venuše ve vašem znamení se během Velikonoc postará o to, aby vaše touha měla stále vzestupnou tendenci. Jenže díky trigonu Pluta se můžete cítit nesví, opuštění, když budete byť jen chvilku sami, a díky nervozitě můžete na domácí půdě způsobit malou kalamitu. Tak zejména při vaření buďte pozornější!

Blíženci (22. 5.– 21. 6.)

Pokud se v těchto dnech zamilujete, v duchu si nejednou řeknete, že to je váš osudový vztah. Jenže to se týká i zadaných, protože s Venuší ve vašem domě tajemství zatoužíte po dobrodružství, a tím může být i nevěra! Na to pozor, protože vás s velkou pravděpodobností uvidí někdo ze sousedů, a ještě zatepla okolo vaší osůbky začne klepařit. Další variantou je to, že jste-li nezadaní, a navážete vztah, může to být někdo ze sousedů či blízkých příbuzných, o kom dopředu budete vědět, že by vám novou lásku neschvalovali, a tak se začnete scházet tajně.

Rak (22. 6.– 22. 7.)

Během Velikonoc pocítíte velkou vášeň, ale také oddanost vůči intimnímu partnerovi. Pokud jste nezadaní, mohou to být velikonoční slavnosti, při kterých se seznámíte a zamilujete takovou silou, že si velmi záhy začnete plánovat společné soužití. Může to být někdo z kolegů, sousedů či nejbližších příbuzných, kdo vám vztah může nějakým způsobem vymlouvat, tak se řiďte svým rozumem, hlavně si od nikoho nenechte do života mluvit!

Foto: thinkstock.com

Nezadaní Blíženci možná najdou partneraFoto: thinkstock.com

Lev (23. 7.– 22. 8.)

Pokud nějakým způsobem v partnerství tápete, díky Venuši v trigonu na Pluto můžete čekat průlom a bude to velká síla, neboť tyto dvě planety v sobě spojují vášeň s osudovostí! Ve hře bude i Mars ve vašem znamení a sextil se Saturnem ukazuje nejen na velký sexuání apetit, ale i na to, že se váš život povšechně začíná stabilizovat.

Panna (23. 8.– 22. 9.)

Během velikonočních svátků se občas můžete chovat výbušně. Konstelace totiž v mnohých probudí velkou touhu po početí potomka. Ale pozor, protože ve hře bude Pluto, což je skvělý manipulant, tak se snažte o to, abyste o všem rozhodovali jako pár! Mnozí si během Velikonoc podáte ruku na usmířenou s osůbkou, se kterou vedete dlouhodoběji osobní spor.

Váhy (23. 9.– 23. 10.)

Vaše vládkyně Venuše si během velikonočních svátků bude skvěle rozumět s mocným Pánem podsvětí, planetou Pluto. Ty tam jsou dny, kdy jste svoji vášeň a chuť na sex v sobě potlačovali, protože jen pohled na opačné pohlaví na vás bude mít efekt elektrické jiskry, která se okamžitě promění v oheň! Pouze narození okolo 23. 9. se mohou cítit svázaní kvůli Saturnu, který přechází přes vaše Slunce. Budete mít doslova horu výmluv na nedostatek energie, ale když podniknete výlet do přírody, vrátí se vám elán a chuť do života.

Foto: thinkstock.com

Raci během Velikonoc pocítí velikou vášeňFoto: thinkstock.com

Štír (24. 10.– 22. 11.)

Během velikonočních svátků máte příležitost, schopnost poodhalit něco skrytého ve vašem partnerství, ale v tom dobrém! Mnozí si totiž uvědomíte, že pouto mezi vámi a intimním partnerem je daleko hlubší, počínaje porozuměním a konče skvělým sexem. Což je i příležitost pro ty z vás, kteří ve vztahu doposud tápali, neboť pokud se vás výše napsané nijak nedotkne, bude to signál, že byste měli udělat ve vztahové oblasti nějakou změnu, a to i za cenu rozchodu.

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Doslova nakažlivý bude váš optimismus, a to až do neděle. Navíc o ty, které milujete, se budete během celých Velikonoc pečlivě starat, svoji drahou polovičku opečovávat a uděláte vše pro to, abyste svoje partnerské protějšky nenechávali samotné. Jiná situace ale nastane v životě těch, kteří dlouhodoběji trpí v partnerství nudou a stereotypem. Nespokojenost se může zvrtnout v periodicky se opakující hádky a vaše neochota přistoupit na jakýkoliv kompromis může vyústit v ukončení vztahu. Po všechny dny si dávejte pozor na přejídání!

Kozoroh (22. 12.– 20. 1.)

Velkou dávku vášně a touhy, kterou budete velmi problematicky ovládat, vnesou do vašeho života Pluto ve vašem znamení společně s Venuší. Zejména narození okolo 27. 12. pocítí možná poprvé v životě „sexuální harašení". Ti, kteří touží počít potomka, dostávají skvělou příležitost, protože Venuše je ve vašem domě dětí, radosti, zábavy!

Vodnář (21. 1.– 20. 2.)

Během velikonočních svátků dostanete příležitost nahlédnout „pod pokličku" vašeho partnerství. Je to pro vás skvělá možnost cokoliv negativní vyřešit, a s konečnou platností uzavřit. Pocítíte také velmi silné sexuální nutkání, jenže Pluto je ve vašem domě tajemství, a tak je otázkou, kam sexuální energii namíříte. Mohla by to být i spontánní nevěra.

Foto: thinkstock.com

Ryby, vyražte na velikonoční partyFoto: thinkstock.com

Ryby (21. 2.– 20. 3.)

I při běžných pochůzkách na ulici si všimnete, jak se za vámi občas někdo otočí. Velké charisma, které totiž budete do okolí vyzařovat, k vám začne stáčet pohledy kolemjdoucích. Jste-li nezadaní, můžete se seznámit i na ulici, před vaším domem, na výletě po okolí. Dokonce to mohou být vaši přátelé, kdo vás seznámí s velmi zajímavou, a něčím tajemnou osůbkou. Nepodceňujte ani velikonoční oslavy, společenské akce v blízkosti vašeho bydliště!

Krásné Velikonoce vám přeji!

Reklama

Související témata:

Načítám