Hlavní obsah

Velká letní soutěž o produkty Eucerin

Foto: BDF

Vyhrajte exkluzivní ceny Eucerin!Foto: BDF

Přivítejte léto s krásnou a zdravou tváří. V letním kalendáři Eucerin vás čeká 5 exkluzivních výher denně.

Článek

Udělejte si s námi Vánoce již v létě! Zpříjemněte si odpočítávání zbývajících dnů do začátku astronomického léta. Každý den na vás čeká jiná výhra, nenechte si soutěž ujít. Oslavte příchod léta s dermokosmetikou Eucerin. Více o soutěži najdete zde. Soutěž probíhá až do 21. června.

Zabraňte fotostárnutí! Eucerin uvádí technologii Advanced Spectral Technology

Ochrana pleti před slunečním zářením je v létě samozřejmostí snad pro každou ženu. Většina přípravků sice blokuje UVA a UVB paprsky, ale poškození a oxidační stres v pleti způsobuje také vysokoenergetické viditelné světlo.

Foto: BDF

Sluneční dermokosmetika Eucerin s benefity navícFoto: BDF

Díky inovativní technologii Advanced Spectral Technology se kůži dostává nejen ochrany před paprsky UVA a UVB, ale i před vysokoenergetickým viditelným světlem (HEVIS), které je všude kolem nás. Chránit se před ním můžete s inovativní řadou opalovacích přípravků Eucerin.

Nová technologie kombinuje širokospektrální a fotostabilní systém UVA/UVB filtrů poskytující vysoký stupeň ochrany s licochalconem A (výtažek z kořene lékořice čínské), který významně napomáhá neutralizovat volné radikály a chrání hlubší vrstvy kůže před poškozením slunečním zářením. Složení dále zahrnuje kyselinu glycyrrhetinovou, která podporuje pokožce vlastní mechanismus reparace DNA.

Foto: BDF

Novinka Extra lehké mléko na opalování Photoaging Control SPF 30/50+Foto: BDF

Dopřejte vaší pleti něco navíc!

Kromě prvotřídní ochrany před sluncem nabízí Eucerin přípravky vyvinuté na míru potřebám každého typu pleti. Eucerin Emulze na opalování proti vráskám SPF 30/50 poskytuje ochranu proti UVA a UVB záření i vysokoenergetickým viditelným světlem díky technologii Advanced Spectral Technology a účinnou látku proti vráskám kyselinu hyaluronovou. Vaše pleť tak bude připravena bojovat nejen se slunečními paprsky, ale také proti vráskám.

Trápí vás mastná pleť a neradi kvůli tomu používáte opalovací krémy? Pak je tu právě pro vás speciálně vyvinutá technologie Oil Control, která řeší specifické potřeby mastné a problematické pleti. Eucerin Ochranný krémový gel na opalování Oil Control SPF 30/50+ obsahuje L-karnitin, který reguluje tvorbu kožního mazu a také obsahuje zmatňující pigmenty vstřebávající mastnotu z povrchu pleti. Tím pádem zanechává okamžitý i dlouhotrvající zmatňující efekt na pleti, a to až na 8 hodin!

Aby vám již sluníčko nezpůsobovalo poškození pokožky a její předčasné stárnutí, Eucerin uvádí novinku Extra lehké mléko na opalování Photoaging Control SPF 30/50+. Přípravek poskytuje ochranu před UVA a UVB paprsky i před vysokoenergetickým viditelným světlem a zároveň obsahuje kyselinu hyaluronovou, která váže vodu, čímž pokožku hydratuje a vyplňuje vrásky zevnitř.

Reklama

Načítám