Hlavní obsah

Velký horoskop 2010: Láska, zdraví a peníze

Foto: shutterstock.com

Jaký bude váš příští rok?Foto: shutterstock.com

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jaký bude rok 2010? Čeká vás bolestný rozchod, nebo naopak najdete lásku svého života? Budete si příštích dvanáct měsíců užívat divokého sexu? Nepřijdete o práci? A co zdraví, vydrží vám pevné alespoň tak, jako doposud? Náš velký horoskop pro rok 2010 vám prozradí, na co se můžete těšit a nač si dát pozor!

Článek

Najděte si své znamení: Beran, Býk, Blíženci, Rak, Lev, Panna, Váhy, Štír, Střelec, Kozoroh, Vodnář, Ryby

Beran

Láska a sex - Na muže budete tento rok působit výjimečně přitažlivě. Ke svému partnerovi však nedokážete být tolik citlivé. V lásce se vám bude dařit hlavně v dubnu, na přechodu srpna a září a před Vánoci! Díky vlivu Marsu budete prožívat rok plný vášně a sexu.

Zdraví - Celý rok se vám bude vyhýbat virové onemocnění. Kontrolujte si tedy dostatek přísunu vlákniny. Zvolte si pro pobyt u moře měsíc září, pro zdraví to bude ideální. Na podzim budete mít poněkud oslabené svaly na nohou, ale Mars a Neptun váš pocit vylepší.

Finance a kariéra - Více peněz vám vynese povolání v dopravě a zdravotnictví. Vaše investice do zemědělství se vám tento rok také dobře zhodnotí. Hlavně v létě budete mít vyšší výdělky. Práce vám půjde od ruky a bude vás to svádět k lenosti. Možný je i nákup chaloupky.

Býk

Láska a sex - Lásku si ze začátku roku příliš neužijete. V dubnu se však díky Venuši dočkáte ustálení partnerských vztahů. Na přelomu července a srpna budete na dovolené a zažijete tam zajímavý flirt! Vaše erotická přitažlivost se bude postupem roku zvyšovat.

Zdraví - Zdravé budete díky sportu. Na jaře, kdy míváte nejvíc vitality, byste si měly chodit zaběhat. Na začátku léta se budete cítit unavené a bude vás zlobit krční páteř. Začnete se více kontrolovat a zahajíte již dlouho toužebný trénink s pravidelnou stravou.

Finance a kariéra - Naskytnou se vám příležitosti, jak ukázat vlastní schopnosti. Ty z vás, co pracují v obchodě či auditu, by se měly snažit na jaře. Zajímavé výdělky čekejte na podzim při nákupu komodit nebo realit. Uran vám dá příležitost ke strategickému plánování.

Foto: shutterstock.com

Začátkem roku začněte cvičitFoto: shutterstock.com

Blíženci

Láska a sex - Ve vztazích musíte umět bojovat. V únoru se ukáže, že vám vztah kvete i v zimě. Mladší dámy budou tento rok dost citlivé. Pluto i Venuše vám přinesou zajímavý protějšek. Na podzim si užijete lásku plnými doušky, potěší vás hlavně sexuální rafinovanost partnera.

Zdraví - Začátkem roku musíte začít cvičit pro zdraví. Stačí zajít do posilovny nebo si domů pořídit rotoped. Na jaře budete mít problémy s horními končetinami, proto často choďte na masáže. Vaše plíce budou potřebovat hýčkání, hlavně v červenci a listopadu.

Finance a kariéra - V lednu se zapíšete do vzdělávacích kurzů, které vám zaplatí nadřízení, a zvýšíte si tak kvalifikaci. Ve financích se nebudete spoléhat na náhodu. Důležitý bude i podzim, kdy si vyděláte dobré peníze díky svým kontaktům. Studentky zažijí štěstí při zkouškách.

Rak

Láska a sex - Během jara se ve vás projeví silná touha po dotecích a dobrém sexu a dočkáte se ho! V lásce budete závislé na vašem partnerovi. Ale pozor, přitažlivé budete i pro své nadřízené a klienty. Přesto toužíte zůstat věrné miláčkovi a prožít štěstí s ním.

Zdraví - Chronické zdravotní problémy se zažíváním vyřešíte brzy. Také často zajděte na masáže nebo akupunkturu, obojí skvěle uvolní organismus. V létě budete svěží, pomůže vám k tomu plavání. Na podzim se můžete zranit při fyzické práci, ale rychle se uzdravíte.

Finance a kariéra - Po celý rok budete mít štěstí díky znalosti jazyků, jak říká Jupiter. Budete se ale muset naučit lépe jednat s lidmi. Prezentace zvládnete dobře a tak budete mít nárok na postup. Více peněz získáte při jednáních s poradci v bankách, podzim bude velmi úspěšný.

Lev

Láska a sex - Tento rok bude ve znamení touhy po nových partnerech, na jaře ale ve svých očekáváních musíte slevit. Díky postavení Jupiteru to přesto bude vypadat, že zažijete výrazné sexuální uspokojení. Podzim bude plný lásky a návratů partnera, který se s vámi chtěl rozejít.

Zdraví - Vazby Slunce naznačí, že budete mít ve zdraví štěstí. Jen měsíce únor a listopad budou dělat problém vašemu krevnímu tlaku a srdci. Pro organismus tedy bude dobré, když se v létě se známými vydáte na dlouhé túry přes hory nebo podél pobřeží moře.

Finance a kariéra - Práce se pro vás stane větší zábavou. Lepší postavení získáte díky stykům s úředníky, firmy a obchody dobře založíte hlavně v srpnu a prosinci. Máte potřebu utratit hodně peněz za letní rodinnou dovolenou. V květnu a listopadu nenakupujte tolik zboží.

Foto: shutterstock.com

Zajímavý vztah najdete na horáchFoto: shutterstock.com

Panna

Láska a sex - Venuše vypovídá, že v lásce to bude rok významný, dost vám pomůže snaha přizpůsobit se partnerovi. Březen a červen však bude problematický, často se dočkáte i rozchodů. Pokud ale budete chtít nalézt zajímavý vztah, tak se vydáte v květnu či říjnu na hory.

Zdraví - Časté pobírání antibiotik naruší imunitu vašich střev, pro posílení imunitního systému proto raději užívejte minerální látky. Problémy nastanou hlavně z přepracovanosti a málo odpočinku. Kvůli Marsu na podzim nic nepřehánějte.

Finance a kariéra - Podle síly Saturnu i Marsu se zdá, že musíte dřít a nespoléhat se na kolegy ani partnery. Bude se vám dařit při obchodních jednáních, jako pojišťovacím agentům a učitelům, v tom nebudete mít konkurenci. Při prodeji zboží své firmy dosáhnete dobrých zisků hlavně v cizině.

Váhy

Láska a sex - Pozdní zima i léto budou plné lásky a sexu, což ukazuje planeta Venuše. Vlivem Jupitera máte taky šanci potkávat partnery s dobrým postavením. Pro své protějšky budete více důležité na podzim, nadchnete je. Máte i zájem o emoce kolegů, za to vám budou vděční.

Zdraví - Budete ochotné víc plavat a chodit na masáže, svaly na krku a kolem beder si necháte uvolnit profesionály. Pokud totiž budete ve stresu, odrazí se to i na ledvinách. Díky józe se dobře naladíte před spaním. V létě si dávejte pozor na extrémní sporty.

Finance a kariéra - Neptun se bude příznivě tvářit na vaši schopnost působit ve vedení firem. Dokonce si vybojujete i větší odměny, nejvíc při organizaci zábav a tvorbě www stránek. V práci se uplatníte i jako cukrářky a recepční, jen si dejte do pořádku dokumenty!

Štír

Láska a sex - Březen, červenec a listopad se pro sex ukážou jako ideální, dáte do něj více fantazie. Nezadané nebudou zůstávat doma a o party nebude nouze. Postavení Neptunu a Pluta vás donutí se i vdát, podporu k tomu budete hledat u vašich starších kamarádek.

Zdraví - Budete se muset více starat o lymfatický systém, své zdraví nejlépe posílíte příjmem jódu a vápníku. V červnu si dejte pozor na stav vlastních třísel. Častěji budete u gynekologa, ale pomůže vám to. V listopadu se už zase určitě budete cítit skvěle.

Finance a kariéra - V roce 2010 budete mít šanci si pořádně vydělat díky svým schopnostem. Jistotu získáte i při jednání se zahraničními firmami. Dle planety Pluto se peníze budete snažit investovat do starožitností. Na konci roku se tak budete cítit mnohem bohatší.

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Očekávejte velkou příležitost pro láskuFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Střelec

Láska a sex- Venuše vám naznačí, že na jaře, ale i listopadu přijde velká příležitost pro lásku. Prožijete i sex s náhodnými partnery. Sportovně založené dámy budou chtít dobýt citlivé muže ze sousedství. Mars naznačuje, že tak najdete někoho, kdo vás podpoří.

Zdraví - Do zdravého životního stylu bude nutné zapojit i členy své rodiny, sportování v posilovně vyhoví všem. Jupiter i Mars pak znemožní, abyste podlehly nemocím, jako je chřipka. V červenci si dávejte pozor na stehenní svaly. Podzim a konec roku pro vás budou bez komplikací.

Finance a kariéra - Ať už se věnujete kreativní činnosti, obchodu nebo průmyslu, naleznete odběratele v cizině. Mars i Jupiter vás podpoří, a pokud se za vás zaručí přátelé, podnikání vám vyjde. Získáte dost financí a tak budete přející při vydání za rodinu. Vánoce budou štědré.

Kozoroh

Láska a sex - Budete muset projevit více své emoce, nebo ve vztazích přijde ochlazení. Pozitivní vazba mezi Saturnem a Neptunem však taky přinese možnost objevit muže, co vám bude věrný. Snažte se ho udržet, bude dobrý i v posteli! Krásně proběhne zvlášť konec jara.

Zdraví - Bude třeba chodit do wellnessu, nejlépe v březnu či červenci, kdy se může tělo dobře posílit. Taky si více chraňte duševní zdraví, pomůže vám meditace a práce na zahrádce. V listopadu se vám bude zdát, že se díky vaší trpělivosti všechno vylepšilo.

Finance a kariéra - Pokud se rozhodnete pro zaměstnání ve správě majetku, bance nebo energetice, uděláte dobře. Budete ochotné provádět to, co se ukazuje jako nutné, i když se tím nebavíte. Venuše vás v říjnu donutí šetřit, ale pak získáte dobré finance z rodinného dědictví.

Vodnář

Láska a sex - Celý rok prožijete v pohodě a po milostné stránce se ukážete jako odvážné, a bez zaváhání budete vyhledávat nové partnery. Červenec bude měsíc, kdy se v lásce pobavíte nejvíc. V září se o partnery lépe opřete a prožijete s nimi dost sexu. Chcete však i skutečného přítele.

Zdraví - Pohoda těla bude závislá na tom, jak dlouho pracujete. Ukážete totiž sklon k přehánění, což se odrazí na vašich nervech. Pomůže vám, když se ve stravě vyhnete éčkům a vrhnete se na bio potraviny. Neptun a Uran budou přát regeneračnímu plavání a aerobiku.

Finance a kariéra - Díky Jupiteru a Uranu vylepšíte své vzdělání. Pokud pracujete jako odbornice ve zdravotnictví nebo řízení lidí, získáte lepší možnosti. Na jaře se vám zvýší i plat, což zlepší vaše postavení i sebevědomí. Taky vám budou vyhovovat nové druhy spoření.

Foto: shutterstock.com

V červenci se zregenerujte u mořeFoto: shutterstock.com

Ryby

Láska a sex - Jupiter ve vašem znamení vám přeje! Máte štěstí, že vám bude pomáhat i planeta Uran, která podpoří změny. V lásce zažíváte krásné okamžiky a Neptun vám dá rafinovanost v sexu. Květen a červenec budou vhodnými měsíci pro podporu svého fungujícího vztahu.

Zdraví - Potřebujete zharmonizovat duši s tělem, tak se zajímáte o power-jógu. V červenci si užijete u řece či moře, což vás zregeneruje a organismus vám bude pracovat dobře. Na podzim budete oslabené, pomůže vám ale dieta. Lepší pozor si dejte na stav kyčelních kostí.

Finance a kariéra - Budete se plně realizovat a stoupat na společenském žebříčku! Vyniknete jako zdravotnice, podnikatelky i techničky. Budete úspěšné i ve službách a klientela bude solventnější. Máte tak předpoklad pro zisk výnosného postu. Pak budete štědré i ke svým blízkým.

Odpovědi vám nestačí? Zeptejte se našich kartářek a astrologů, kteří vám poodhalí vaši budoucnost a zodpoví jakékoli životní otázky. Všechny je najdete ZDE.

Reklama

Související témata:

Načítám