Hlavní obsah

Velký orlí nos? Teď už se focení nebojím

Foto: Klinika YES VISAGE

RhinoplastikaFoto: Klinika YES VISAGE

Kristína je krásná dívka a vždycky byla, jen ji dlouho trápil nos, ze kterého měla velké mindráky. I když nejde o jednoduchý zákrok, rozhodla se jít do rhinoplastiky. A šla by do ní znovu.

Článek

Nejspíš každý z nás má partii, kterou ukrývá před světem. Pokud jsou to například kolena či bříško, dá se možný nedostatek zakamuflovat oblečením, je-li to však nos, bohužel se pohodlně skrýt nedá. A jde-li ruku v ruce s nedostatkem nízké sebevědomí či velké trápení, může být zásah plastického chirurga velkou pomocí nejen pro tělo, ale i duši.

Foto: Klinika YES VISAGE

Kristína na Klinice YES VISAGEFoto: Klinika YES VISAGE

Vizážistku Kristínu vzhled jejího nosu trápil už od puberty. Vyhýbala se i jakémukoliv focení. „Nejhorší pro mě byly kabinky v obchodech, kde byla zrcadla umístěná ze všech stran, tam nebylo úniku.“

Ač ji rodina v rozhodnutí podpořila, na nezávaznou konzultaci kvůli operaci nosu na Kliniku YES VISAGE přijela Kristína s malou dušičkou. Obavy ale byly zbytečné. „Od příchodu sem, až po samotnou hospitalizaci to bylo naprosto úžasné a stejně tak i po zákroku. Starali se o mě jako o princeznu,“ nadšeně vypráví mladá černovláska.

Foto: Klinika YES VISAGE

Kristína na Klinice YES VISAGE Foto: Klinika YES VISAGE

O plastice uvažovala už dlouho, ale rozhodla se teprve na základě skvělých referencí na internetu. Skvělé ohlasy měla jak Klinika YES VISAGE samotná, tak i její lékaři. „Operace nosu vždycky znamená velkou změnu pro celý obličej a v podstatě vždy změnu pozitivní, pokud je nos velký, tak všechny ostatní rysy obličeje ustupují do pozadí. Klientka má například krásné oči, ale díky nedokonalému nosu nejsou tak výrazné,“ vysvětluje MUDr. Molitor důvody, proč lidé často operaci podstupují. Operace nosu znamená harmonizaci celého vzhledu obličeje, a to se u Kristíny rozhodně povedlo na jedničku. Více o moderní plastice nosu na www.yesvisage.cz/nos

Foto: Klinika YES VISAGE

Kristína na Klinice YES VISAGE Foto: Klinika YES VISAGE

Jako vizážistka si s nedokonalým tvarem nosu dokázala poradit pomocí stínování, přiznává ale, že teď jí ranní líčení zabere o dvacet minut méně. „Operace mi nesmírně zvedla sebevědomí, teď už se fotím jen z profilu,“ usmívá se Kristína.

Podívejte se také na celý příběh Kristíny:

Rhinoplastika

Tip pro vás

Klinika YES VISAGE s pobočkami v Praze, Brně, Ostravě a Bratislavě nabízí pro všechny nezávaznou konzultaci a na všechny zákroky také možnost splátek bez navýšení. Pokud i vy chcete něco vylepšit nebo toužíte po změně, ať už je to právě nový nos, hubenější postava nebo nová prsa, facelift, víčka či botox, nebojte se zeptat odborníků kliniky, která se stará například o Simonu Krainovou, Lucii Bílou, Martu Jandovou či Ivu Kubelkovou a dalších 30 000 spokojených klientů ročně.

Reklama

Načítám