Hlavní obsah

Věnujte si chvilku, tělo vám bude vděčné

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Stačí pouhých pár minut po ránu a vaše tělo se probudí na celý den. Nevěříte? My vám rádi řekneme, jak na to…

Článek

Pamatujete si na písničku z oblíbeného večerníčku: „…chvátám, chvátám, nemám chvíli klid“? Také máte pocit, že by se tahle písnička mohla stát vaší ranní hymnou? Asi nebudete daleko od pravdy, když řeknete, že ano. Rána skutečně bývají pro většinu z vás plná velkého shonu. Většinou se proto soustředíte jen na ty nejzákladnější úkony. Uděláte ranní hygienu, obléknete se, prohrábnete vlasy hřebenem, tvář poprášíte pudrem a rychle z domu, a to ještě všechno v polospánku.

Na takové věci, jako je ranní rozcvička, která vás i tělo probudí a nastartuje vám metabolismus, už většinou čas nemáte. BeBe Dobré ráno tohle všechno dobře ví, a proto se snaží ranní vstávání co nejvíce usnadnit, a pokud možno i zpříjemnit. Nyní je tu další novinka, která má napomoci tomu, abyste začali svůj den radostněji a s elánem.

Známe podrobnosti!

BeBe Dobré ráno pro vás připravilo nový cvičební program s názvem „ 60 sekund – 30 dní – 1 výzva“. Jedná se o projekt, do kterého se může zapojit opravdu kdokoli. Během pouhé jedné minuty si můžete protáhnout tělo a nastartovat metabolismus v pohodlí svého domova několika sestavami jednoduchých kardio cviků, aniž byste při tom potřebovali jakékoli cvičební pomůcky nebo zvláštní oblečení.

Pokud však patříte mezi ranní ptáčata a jste ochotni po ránu obětovat svému tělu více než jen jednu minutu, můžete si vybrat delší sadu kardio cviků, které se cvičí dvě nebo i čtyři minuty. Celý program je rozdělen do šesti soutěžních kol. Jedno soutěžní kolo se skládá z pěti ranních cvičení. Za 5 odcvičených rán s vyváženými snídaněmi můžete soutěžit o některou z atraktivních cen, které vybraly samy spotřebitelky – snídani s BeBe Dobré ráno na celý měsíc, trendy lahev Bobble s uhlíkovým filtrem, poukázky na kosmetiku, masáže či nákup sportovního oblečení nebo wellness víkend. Vrcholem těchto úžasných cen je potom iPad.

Lákavé odměny jsou však jen třešničkou na dortu a snahou, jak posílit motivaci ke cvičení. Rozhodně nejsou tím jediným důvodem, proč byste měly ráno vstávat právě s BeBe Dobré ráno a jeho kardio rozcvičkou. Věříme, že vám ve vašem ranním fyzickém úsilí pomůže i vědomí, že necvičíte samy, ale že se do projektu BeBe Výzvy přihlásily i další dívky, slečny a ženy všech věkových kategorií, které mají jedno společné: chtějí se hned po probuzení cítit lépe a udělat něco pro sebe.

Dopřejte si ráno i vy chvilku pro sebe a dostaňte se hned po ránu do toho správného rytmu. Zaregistrujte se do 10. října na stránkách www.bebevyzva.cz a přidejte se k nám, protože stačí jen jedna jediná minuta, a vaše tělo vám bude vděčné.

Reklama

Související témata:

Načítám