Hlavní obsah

Větší prsa bez bolesti a hned!

Foto: Victoria´s Secret

Podprsenka vám pomůže zvětšit objem prsouFoto: Victoria´s Secret

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Snad každá žena touží po dokonalém a plném poprsí. Nejen kvůli sobě, ale i kvůli opačnému pohlaví. Většina mužů má totiž měřítko ženské krásy velmi jednoduché: čím větší prsa, tím krásnější žena. Tak proč si tenhle sen nesplnit? Navíc, když je to tak snadné!

Článek

Pokud toužíte po větším poprsí, věřte, že toto přání není nereálné. A nemusíte už ani utrácet za drahé a bolestivé operace anebo si kupovat předražené prášky, o jejichž skutečném účinku se dá polemizovat. S šikovným řešením, jak zvětšit objem vašeho hrudníku, totiž přišli výrobci spodního prádla. A vybírat můžete hned ze tří typů podprsenek.

Nafukovací podprsenka z Japonska

Podprsenku, jež dokáže zvětšit poprsí o dvě až tři čísla, vyvinuli poprvé designéři v Japonsku před dvěma lety. Produkt se prodává pod názvem She´s mine a je dostupný především v Japonsku, Číně a Spojených státech amerických. Princip, na kterém tato podprsenka funguje, je přitom velmi jednoduchý. Na spodní části košíčku jsou umístěny váčky, které se po stisknutí určitých bodů nafouknou do požadované velikosti. Žena sama si tak může pokaždé určit, o kolik chce prsa zvětšit. Nafukovací váčky jsou vyjímatelné. Cena této podprsenky se na čínském trhu pohybuje v přepočtu okolo 800 korun.

Slavná Victoria`s Secret nezahálela!

Asijskou novinkou She´s mine se ale nemohl nechat zahanbit nejslavnější výrobce luxusního spodního prádla – značka Victoria`s Secret. Před rokem tak představila vylepšené provedení zázračné podprsenky. Produkt se jmenuje Miraculous – multifunkční podprsenka. Díky speciálně tvarovaným košíčkům se zhruba třícentimetrovou výztuží vám zaručí zvětšení objemu prsou o dvě čísla. Nemá v sobě navíc žádný nafukovací mechanismus a díky jemným a elastickým materiálům, z nichž je vyrobena, se velmi příjemně nosí.

Ačkoli tato značka nemá svého prodejce přímo u nás, můžete si ji poměrně snadno objednat přes internet anebo koupit třeba v Německu či Velké Británii. Multifunkční zvětšující Miraculous podprsenka stojí v přepočtu asi 2000 korun. To je, v porovnání s cenou plastických operací, přece jen velmi výhodný nákup.

Na foto zleva: Maidenform a Victoria's Secret

Dostupnější varianta od Maidenform

Pokud ale chcete přece jen šetřit nebo se vám nechce složitě shánět spodní prádlo přes internet anebo dovážet z ciziny, je tu ještě jedna varianta. Podprsenku, která je velmi podobná slavnému modelu od Victoria`s Secret, představila tento rok také firma Maidenform. Jmenuje se Ultimate Push Up Bra. Tato původem rovněž americká značka ale své zboží distribuuje i u nás.

Jedná se opět o podprsenku, která má silně vyztuženou spodní část košíčku. Na rozdíl od modelu Victoria`s Secret ale zůstává ve skromnějším provedení, nemá odnímatelná ramínka, neprodává se v tolika barevných variantách a krajkách. Podprsenka má hladký elastický povrch bez ozdob. Firma Maidenfom je známá mimo jiné i tím, že většinu prádla vyrábí v tělové nenápadné barvě. Pod oblečením se tak podprsenka snadno skryje a vynikne pouze zvětšený objem vašeho poprsí. Takovýto luxus si můžete dopřát za cenu lehce nad 1000 korun.

Co vy na to? Koupila byste si také zázračnou podprsenku? Anebo s ní už máte zkušenosti? Podělte se o ně a napište nám do diskuse!

Reklama

Související témata:

Načítám