Hlavní obsah

Více energie pro vás i celou rodinu!

Reklama

Asi máte také vyzkoušeno, že když se dobře vyspíte, hned máte lepší den a více energie. Víme, jak to udělat, abyste se budili odpočatí, bez bolesti a plní energie.

Článek

Na spánek připadá v průměru až třetina života. Jeho nedostatek ovlivní zdraví a pohodu víc, než si myslíte. Pokud se v noci probouzíte, vstáváte rozlámaní a s pocitem, že jste ještě unavenější, než když jste si do posteli lehali, je ten pravý čas na výměnu matrace. S kvalitní matrací nocí s věčným převalováním a rán s rozlámaným tělem ubude.

Anatomická matrace s paměťovou pěnou

Zázračná paměťová pěna

Matrace z paměťové pěny bude pro vaše tělo opravdu znatelná změna. Dokonale se přizpůsobí tvaru těla a redukuje tlakové body. Výsledkem je příjemný pocit uvolnění bez bolesti zad, krční páteře a kloubů. Základem luxusní anatomická matrace Viscoelastic-pur je 18 centimetrů vysoká vrstva kvalitní studené pěny, vrchní vrstvu tvoří 3 centimetry vysoká paměťová pěna. Matrace nepřenáší vibrace partnera, a tak vás nebude budit jeho otáčení.

Myslíte, že u dětí je vcelku jedno, jakou mají matraci? Rozhodně ne. Může se stát, že noční přesuny dětí k vám do postele jsou způsobeny právě tím, že se cítí v jejich postýlce nepohodlně. Pokud nevěříte, přečtěte si recenze zákazníků společnosti decoDoma, kterým se osvědčilo pořízení nové matrace. Spokojení majitelé těchto matrací popisují, že výměnu matrace poznali na kvalitě i délce spánku, ustoupilo ranní pobolívání zad, ranní ztuhlost a konečně se cítí odpočatí. Zkuste to i vy. Nyní ji dostanete za novoroční skvělou cenu.

Výroba matrací ve Španělsku

Kvalita ze Španělska

Komfortní matrace španělské výroby, které nabízí společnost decoDoma, splňují přísné předpisy Evropské unie týkající se kontroly kvality – garance 8 let na deformaci jádra je toho důkazem. Je trvanlivější než latexová pěna a nemá limit pro váhu uživatele. Matrace jsou k dostání v několika velikostech a především vakuově balené, stočené do rolky pro snadnou manipulaci. Jsou vhodné jak pro pevný, tak pro polohovatelný lamelový rošt. Alergiky určitě potěší, že jsou tyto matrace vhodné i pro ně.

Matrace s dárkem zdarma

Komfort v každém ročním období

Kvalitní matrace vám poskytne komfort v každém ročním období. V zimě zahřeje a v létě redukuje pocení. Matrace Viscofoam Duo je oboustranná, zimní strana s paměťovou pěnou redukuje tlakové body, takže vás nebudou bolet záda. Paměťová pěna drží teplo a v zimně vás zahřeje. Letní stranu s vrchní prošívanou matrací tvoří 3D úplet se skvělou prodyšností a díky tomu se nezapotíte.

K matraci Viscofoam Duo nyní nabízíme multifunkční hrnec zdarma. Je vybaven řadou funkcí, z nichž jednou je pomalé vaření až 16 hodin. Vy můžete v klidu spát a hrnec za vás bude vařit.

Reklama

Související témata:

Načítám